zicherka Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 AVE Co koledzy i kolezanki powiedza o tej sztuce: http://www.auto.pl/gielda/result.php?kod=1...;wd=p&all=3 Zdravim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Drogo za takiego golasa - w tej cenie dCi znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zicherka Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ave Dzieki za obejrzenie pojazdu. Znawca aut to ja nie jestem, ale IMHO do ful wypasu brakuje mu tylko alufelg. Z samochodow wyposazonych w silniki Diesla raczej nie skorzystam (jeden lubi skrzypce inny harmonie). No a przedewszystkim kuszaca byla dla mnie lokalizacja autka (ok 20km od domu). Zdravim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 W aucie brak jest osłon na silniku, jak np. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7089380 Sprawdziłbym dobrze bez/wypadkowosc auta. Sprzedać auto jest obecnie bardzo trudno - obniżki do 10-15 % są jak najbardziej realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zicherka Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 AVE Ano, brak ich - nie zauwazylem wczesniej - jesli gosc pisze ze serwisowany w ASO to wali go czy ta oslona przeszkadza czy nie przy wymianie oleju, filtrow etc. - przeciez one jej nie zdejmuje tylko w ASO goscie - wiec to ciekawe czemu jej nie ma. Dzieki za za kolejne rady i porady. Zdravim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Zły przykład dałem - tam tez niekompletna osłona była na zdjeciach. Zalaczam link z kompletem osłon: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7774259. W komplecie sa 2 oslony od strony blotnikow, 1 od strony chłodnicy i 1 na silnik. Ale teraz jeszcze popatrzylem na allegro - i dziwota: w meganie II ph 2 w silniku 1,6 widze ze raz te oslony są, a raz nie. Najlepiej dowiedziałbym się w ASO- czy w wersjach krajowych - były tzw. wspomniane już golasy :). Wiedziałem, że w Mg II ph 2 nie było osłony akumulatora, ale reszta jest dla mnie zaskoczeniem, jeśli by na takich czesciach fabrycznie oszczedzano Co do wesji wyposazenia - to jest podstawowoa wersja Alize, za nią jeszcze są Business Line, Expression, Dynamique, Privilege. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Tak dla porównania cenowego: Wiem, wiem diesel, ale bardzo dobrze wyposażony: < zobacz > A tu benzyna, żeby zobrazować cenę: < zobacz > Także "golas" ma bardzo zawyżoną cenę. Możesz spróbować zbić sporo w dół. PS. Też szukałem benzyny (robiłem rocznie 17k), ale jak poczytałem o KZFR i pierwszy raz przejechałem się dCi 8-) dałem sobie spokój. A po zakupie diesla okazało się, że przez rok zrobiłem 27k - przy takim spalaniu żal nie śmigać Zdravim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zicherka Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 AVE Tak jak sadzilem okolo 3-5 tysiecy drozej disel niz benzyna, ale nie o tym mysle po prostu jestem uczulony na disle - jak mowilem: czemu to nie wiem, Ta benzynka nawet fajna jest - tylko w komiku za 2 (3 - zalezy jak liczyc) lata 22000km przebiegu - jakos strasznie malo. Nawet mniej niz ja robie. Dzieki bardzo szukam dalej i jak przekonam finansowo moja piekniejsza polowe do zakupu to ... Zdravim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sł@w Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam, jak sam kupowałem autko to orientowałem się do osłon silnika, i występuje ale raczej w wersjach dobrze wyposażonych... taka oszczędność ze strony Renault... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 To wygląda na wersje ALIZE, tam niestety nie ma takiego wypasu, w zaczyna się od Expression. Za 39900 ogłądałem wczoraj sedan w wersji Expression z 2007 rokul, diesel (tak wiem nie lubisz), automatyczna klima, czujnik świateł i zmierzchu, lampki w drzwiach, rolety na tylnej szybie i drzwiach bocznych, dwa podłokietniki. Nie zauwazyłem tylko czy miał tempomat i ASR. Ten rocznik sedana w wersji expression jest wyceniany na 32-33 tyś zł. DLatego poszukaj czegoś lepiej wyposarzonego. Zpbacz na stronach auto keller z Gliwic. Za te pieniądze możesz mieć: Lagunę z 2006 http://www.keller.gratka.pl/ogl/10114944.html [ Dodano: 2009-03-13, 13:47 ] Wypas znaczy się osłony na silniku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 porażka... cena jest zbyt wysoka... Ja za swojego z 2005 dałem 30k (co prawda ph 1 ), ale z o wiele lepszym wyposażeniem i do tego diesel a tu nawet nie ma el.szyb z tyłu to jest jakaś kpina... wolałbym obejrzeć tą lagunę co kolego wyżej pokazał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi