Łysy__ Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Absolutnie nie sugeruje się nikim, ja ją obejrzałem i po prostu zapytałem jakie wrażenia na "przyszłej" właścicielce wywarła. ;-) Jutro jadę kolejną Meg luknąc. Jeśli zostanie kupiona jakaś Renia zdam relacje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Aaa i jest to wersja ECO jak się okazuje. Tylko znów w ECO elektryka? Dziwne trochę 1. Elektryki raczej na pewno nie było w ECO, chyba nawet wspomagania nie było (tak gdzieś się doczytałem) a tutaj wspomaganie jest. 2. Wersja ECO to był tylko silnik 1.4 z 70KM (a nie jak tutaj 1.6 90KM), no chyba ze to jakaś bardzo dziwna wersja 3. W wersji ECO nie było lakierowanych zderzaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Dzisiaj jedziemy ogląda tą sztukę: http://moto.allegro.pl/item581318245_renau...jestrowany.html Jakaś taka ładniejsza mi się wydaje. Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 no ta już ma 2 poduszki, ale szyby na korbkę. Zderzak z przodu po prawej stronie trochę wystaje. Sprawdź na jakiej wysokości bierze sprzęgło, ze względu na hak może trochę ucierpiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Kupiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi