Rbit Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wymieniłem filtr kabinowy (od klimy) i odgrzybiłem wszystkie kanały :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zrobiony przegląd rejestracyjny. 100% sprawności :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 a wczoraj się liczy wymieniony olej w skrzyni- nareszcie. Stary nawet nie był podobny do oleju, jakiś taki bardziej asfaltowy kolor miał. Wrażenia takie że jest lepiej, jakby ciszej albo efekt placebo- tak czy siak jest miło i polecam czynność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 A ja po ostatniej jeździe w deszczu stwierdziłem,ze muszę wymienić piórka wycieraczek no i dziś nadszedł ten wielki dzień dla mojej Renaci i dostała nowe "rzęsy" - oczywiście płaskie heyner czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 zamontowałem podłokietnik i obszyłem kierownice, niestety musze wypruć bo brzydko wyszło :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 wymieniłem bezpiecznik termiczny. Nawiem w końcu chodzi na każdym biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 założyłem mu CHIP 118KM i 250Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 i kolejna inwestycja w celu dobrego samopoczucia samochodzika. w drodze zakupu poprzez aukcje nabyłem drogą internetową ELMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A ja dziś zakupiłem listwy progowe z napisem scenic ... aby się milej wsiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardiano Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A ja dziś zainwestowałem w nowe klocki hamulcowe i je wymieniłem:D Żeby lepiej się hamowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja dziś wymieniłem olej w silniku i wszystkie filtry. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arka3 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Większe wydatki dzisiaj -KZFR -Pasek rozrządu -2x poduszki amortyzatorów -klocki przód -kontrola zbieżności -zaślepka prawa w nadkolu Wszystko razem 2000zł z wymianą. Zadowolenie - bezcenne ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jaśniepan ma wymieniony olej, wzystkie filtry, wyczyszczoną klimę i nową cewkę. Mechanior jest bo jeszcze nie płaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 A moja Meganka zobaczyła po raz pierwszy od zakupu wosk. Poprzednio jeżdżący nią moi rodzice ani razu nie zafundowali jej takiego dobrodziejstwa. A więc autko zostało pięknie nawoskowane i świeci się tak jakby wczoraj wyjechało z fabryki. Poza tym zrzuciłem przednie koła i dokonałem przeglądu hamulców, w efekcie czego w sobotę zamierzam wymienić klocki hamulcowe i ładnie przeczyścić zaciski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dostała na dzień dobry nowe przednie tarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi