jacekok Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 dziś wstawiłem aluminiowe obwódki na zegary w mojej megi wygląda nieźle, ciekawe jakby się to prezentowało z białymi tarczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 dziś napełniłem klime chodzi cacy - ciekawe tylko gdzie jest wyciek i jaki duży- czas pokaże oraz wymieniłem przednie buciki megi na nówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 ciekawe jakby się to prezentowało z białymi tarczami. tak jak na zdjęciach w tym temacie: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=10333...bw%F3dki+polska czyli super Ja dziś dokręciłem amortyzator bo znowu zaczął hałasować. Tym razem na płyn który ma zabezpieczyć śrubę przed wykręcaniem. Jak to będzie czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 naprawiłem klimę, umyłem, zatankowałem "połóweczkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 wczoraj zmienilem klocuszki, a dzisiaj zmienie gumki na stabilizatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Megi ma wytłumione drzwi i wymienione głośniki :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Próbowałem ją odpalić ale odmówiła współpracy :-P Kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Kupiłem nowy klakson bo oryginalny zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 zamówiłem "żelik" do czujnika deszczu. Na dniach wymiana (gdyby nie te "słoneczne" lato to bym pewnie to zlał ). I zamówilem wycieraczkę na tył (znów "upalne" lato mnie zainspirowalo :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati20ck Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 kupiłem kierunkowskazy boczne CLEAR :)A w sobotę generalne sprzątanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Zmyłem wielką kupę z dachu. Nie jestem pewien czy takie wielkie ptaki latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 wredny sąsiad mi się szykuje mała robotka w sobotę. po ostatnich dwóch miesiącach deszczu zaczyna mi się robić mokro przy światełku środkowym. chyba mi antenka przecieka... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Ja też,ja też,ja tez umyłem :D :D I w bagolu posprzątałem , znaczy się wyrzuciłem co zbędne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 antenka zasylikonowana oby teraz nie padało z tych chmurek co się pojawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Umyłem,odkurzyłem "wyplakowałem" wywoskowałem i czekam na deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi