Tomik Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Wymieniłem gumy na drążkach,filtr przeciwpyłkowy, po uzupełniałem płyny eksploatacyjne i wypucowałem. Jutro ma 600 km do przejechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 a ja po urlopie kupiłem dwie nowe przednie lampy,a teraz rozglądam się za maską taki efekt naszych dróg i objazdów nie wiadomo dokąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 dzisiaj zrobiłem gruntowne sprzątanie megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Wymienilem lewa połoś razem z kolega w garazu i przy okazji wymienilem olej w skrzyni hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerix Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nowe amorki, poduszki i łożyska z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 megi dostała nowe zegary z ph II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wymieniłem jedną żarówkę od podświetlenia zegarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Po przejechaniu 5,500 km meg jest wysprzatana, umyta i nawoskowana. Jeszcze nigdy nie miałem tak brudnego auta :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 przeskoczyłem ze 170000 na 180000 km jakoś dziwnie teraz :-P pozatym megi umyta i wypachniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ale Megi dalej jest niezawodna jak na kobietę zaryzykuje stwierdzenie, że nawet dostała więcej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ha.. nareszcie przyszedł CAI i na dniach będzie montowany [ Dodano: 2009-08-04, 22:41 ] no to przepustnjica z lagi 2.0 i CAI zamontowany, fotki w moim topiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Z rana cewka Denso odmówiła posłuszeństwa więc zastąpiłem gadzinę Beru i znów sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinqq Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dziś koncze wymieniać tarcze hamulocwe i klocki z tyłu, a wczoraj zrobiona koncówka drążka przedniego lewego koła i dokręcona kierownica bo miala luzy Teraz juz bedzie zrobione wszytko 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nie dziś a wczoraj,uratowałem Renatkę przed utratą radia i alusków ,złodziej niestety zwiał ,a szkoda bo miałem dla niego prezent 8-) Dziś za to Renia została dokadnie umyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zalałem do pełna, raz od dawna, a do tego V-Power Racing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi