Fazi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 1. dorobiłem kluczyki do bagażnika 2. założyłem forumowe rameczki - (choć mocowanie tablic fatalne jak dla mnie) no ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 A ja dziś zrobiłem dzień litości dla Scenica po tym jak go kolejny kretyn zarysował. Dokładnie wypucowałem, wytarłem so sucha, później polerka z papierem ściernym wszelkich zarysowań, owadów z przodu i innych niedoskonałości. Jeszcze nie skończone bo się ciemno zrobiło, ale teraz przód wygląda jak nowy i błyszczy się jak psu nos Przeczyściłem też styki w tylnej lampie i już dyskoteka na zegarze zniknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin14332 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Nowa turbina,olej ,filtr a na koniec mycie, czyszczenie i inne pieszczoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakiLuk Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 parę dni temu wymieniłem 4 tarcze hamulcowe wraz z klockami oraz płyn hamulcowy, filtr przeciwpyłkowy i filtr paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DGR Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 jakbym miał wymieniac co zrobiłem danego dnia dla swojego auta to 80% wypowiedzi byloby moich - ten samochód nie ma rzeczy której nie należałoby zrobić, codziennie coś nowego, czy ja od niego za wiele wymagam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeid Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Założyłem spojler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 wymieniłem antenę od radia oryginalnego i teraz w końcu można posłuchać radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati20ck Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 wysprzątałem moją megi w środku,umyłem,nawoskowalem,zaczernilem listwy i zatankowałem do pełna a za tydzien wymiana olejów,filtrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Założyłem czujnik poziomu płynu w zbiorniczku spryskiwaczy (manual wkrótce). Poprawiłem spasowanie prawego błotnika, lampy i zderzaka, przy okazji wypłukałem intercooler myjką wysokociśnieniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wczoraj Wyczyściłem felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Kilka minut po północy wymieniłem świece bo Scenic zaczął szarpać. Świece były delikatnie mówiąc takie sobie, ale powodem szarpania było przebicie które powodował olej w zagłębieniu na cewkę. Prawdopodobnie jakaś uszczelka powiedziała papa. Auto chwilowo sprawne, dzisiaj o 5 rano pojechałem do Łodzi i lata jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wczoraj na A1 naprawiłem błąd wtrysków - Jadę sobie "130", dojeżdżam do Nowych Marz, a tu mnie się właściwy komunikat + STOP błyskają. - stanąć nie ma gdzie, komunikatu niepewnym, Żonie nakazuję "weź instrukcję kobieto i szukaj co zacz" - znalazła i rzecze - stanąć masz natychmiast, albo piekło się otworzy i nas pochłonie - nadal nie ma gdzie stanąć, komunikat błyszczy, autko bez namysłu nawet pruje dalej w kierunku na Grupę - znalazłem miejsce po drodze, stanąłem, bez wyłączania silnika zanurkowałem na glebę, posłuchałem.. nic - wyłączyłem silnik - włączyłem silnik - brzmi tak samo, ciągnie tak samo (dobrze), komunikat na moich oczach się wyłączył. Autko kręciło się jeszcze cały dzień po Grudziądzu, wrócił via A1 (oczywiście max "130") do Gdańska, dziś dowiozło mnie do pracy i z powrotem. Komunikatu nie ma, jeździ jakby nigdy nic. Tym samym uznaję, że naprawiłem wtryski P.S. W sobotę pyrkaweczka została wypucowana i napojona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spovn83 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 kupiona 19 stycznia: - ostatni tłumik - tylne łożyska - czujnik temperatury cieczy - tarcze w bębnach - uszczelka pod kolektorem wylotowym dzisiaj końcówki stabilizatora od razu cisza przyszłość: - na pewno przednie łożyska i przeguby ( i mam nadzieje, że nie sprzęgło bo przy 4-5tyś obr trochę zaleci sprzęgłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 nowa naklejeczka z Nickiem na szybce wygląda Fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spovn83 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 tarcze w bębnach Sorry za OT, ale co to takiego? ;p szczęki... późno było i w pracy siedziałem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi