pers Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 A ja dzisiaj byłem w serwisie po mikrostyki do klamek i zgłosić naprawę karoseryjną, wyskoczyły mi pęcherze za tylnymi drzwiami :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Wymieniłem łożysko przedniego lewego koła i ustawiłem zbieżność, auto chodzi jak cicho jak nigdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 zamontowałem halogen (poprzedni złodziej zwinął :evil: )i zamontowałem orginalny spojler :) plus tankowanie do pełna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 zerwałem zaczep tłumika - czeka mnie szorowanie plecami po ziemi albo szybka wizyta w Renocar (o ile wydech wytrzyma majtanie) :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Udałem się na wycieczke do ASO w celu kupna klucza do felg, i dywaników, ; ] Wole pomęczyć się i zrobić samemu taki klucz a dywaniki kupić za 1/3 ceny na allegro. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wloshaty Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Właściwie to było wczoraj późnym popołudniem ale co tam! Polerka pasta na ryski a później nałożenie wosku twardego na cale auto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dzisiaj wymieniłem klocki oraz mikrostyki w przednich drzwiach, działa :) edit: oki, uporałem się już z tylnymi drzwiami, latarka nie zbędna. Ale udało się i teraz wszystkie klamki mi działają. Jestem hepi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 wymiana rozrządu wraz z pompą wody, płyn chłodniczy, i filtr paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Naprawiłem przednią prawą szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 uwaliłem auto błotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 smażę sprzęgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Udrożniony odpływ klimy, zmieniony język na wyświetlaczu, posprzątana, umyta, nawoskowana... i schowana przed deszczem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 zakupiłem alarm 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Kupilem takie cos i przykleilem do szyby. Koszt 7,90 EUR ale profesjonalnie zrobione: Oczywiscie ja dostalem zolta :/ no ale to juz jest z dieslami jak sie nie ma filtra czastek trwalych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati20ck Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Wymieniłem tłumik na sportowy Ulter dedykowany:) a w poniedziałek oleje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi