kepa416 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Nowe buty na stalowej czarne feldze żarówa philipsa no i filtr kabinowy ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Zamowilem przez internet 4 nowe zimowe oponki Goodyear Ultra Grip 7+ Zobaczymy jak bedzie sie zachowywal moj Megane zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Założyłem stalówki z zimowym obuwiem a jutro doleje zimowego płynu by nie trzeba było skrobać letniego przy najbliższym przymrozku :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Wytargałem fotele, kanapę i boczki bo jutro jadą do tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ahh Meganka może wreszcie sie pochwalić nowym radyjkiem i głośniczkami na tylnej półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 moja nie może być gorsza też dostała komplet nowych bucików zimowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Renia dostała nowy filtr kabinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Mojej i Ojca Megane: - nalałem płynu zimowego - doładowałem aku, żeby zimą odpalić - wymieniłem filtr kabinowy - wyczyściłem wloty powietrza do kabiny Plakiem do Klimatyzacji - dokładnie wyczyściłem nadkola i zabezpieczyłem śruby WD40 EDIT: - posprzątany w środeczku (przed chwilą) Za dnia pewno będę ją mył... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 zmieniłem opony bo u mnie już śnieg, później płyn zimowy będzie dolany no i tankowanie do pełna zrobione hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ja wymieniłem mojej megi oczka z przodu( halogeny) ale jeden paruje niestety dalej. lecz znalazłem nieszczelnosc i 3ba dzialac sylikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Karoseria umyta i wypastowana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomecky Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Wczoraj zmiana kółek na zimowe, a dzisiaj przyczepienie kołpaków spinkami (co by nie odpadły przy jeździe w śniegu). Pewnie się trochę pośpieszyłem z wymianą , ale następne weekendy mam zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Obszyłem i usztywniłem mocowanie podłokietnika. Dopasowałem blaszkę zabezpieczającą rurę przed opadnięciem w razie przepalenia. (miałem niestety tą nie przypadek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spovn83 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Kable WN - firmy KAGER (120zl) silnik lepiej pracuje - stał się jakby bardziej "elastyczny" i reaguje lepiej na pedał gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jaśniepan w piątek postanowił pokazać że przydomek to nie przypadek i będąc ok. 40 km od firmy i 50 km od domu na głębokiej rezerwie zdemolował sobie do końca siłownik wlewu paliwa znaczy się zaczął być abstynentem. W sposób przewidziany w instrukcji oraz pomocy telefonicznej meganecoupe02 i pociagnięciu za "oczko" od spodu efektu poza oczkiem w garści nie zaobserwowano :-/ Po dłużej szarpaninie, wyjęciu tylnej lampy, rozłożeniu plastików (niepotrzebnie), paru tuzinach klątw udało się otworzyć klapkę metodą siłową wyginając ją i uwalniając z rygla. Na razie za karę ma niezamykany wlew (znaczy się tylko korkiem) oraz pierwsze od miesiąca ostrzeżenie. meganecoupe02 wielkiwe dzięki za pomoc i aktywne działanie na infolinii bez Twojej pomocy raczej siedziałbym tam do dzisiaj i głośno płakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi