pizza Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Eeeee, zapomniałem tu wczoraj dopisać: Jaśniepan ma już także nową żarówkę w prawej przedniej lampie, poza tym nieJaśniepan jutro ma randkę z rzeczoznawcą na okoliczność otartego boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elinor Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Wymieniłem postojówki które od pół roku nie działały ;) ________________ moto giełda i wyszukiwarka samochodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 komplet wycieraczek na przednią i tylną szybę dostał mój szanowny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Nowy komplet żarówek h7 philips nightguide (120 zeta :| ) ale to wczoraj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Oddałem dziś autko na wymiane rozrządu i górnej poduszki ;) wkońcu beje chodziło jak rakieta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Zalałem Verwe i umyłem auto ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Kupiłem 2 nowe oponki(185/65 zimówki) firmy Dębica na przód ;) koszt 160zl z założeniem, myślicie że dobra cena ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Wynająłem miejsce na parkingu podziemnym i Meg stoi w ciepłym, suchym i wentylowanym miejscu (po raz pierwszy od stycznia, kiedy to poprzedni właściciel przestal ją garażować);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Znowu co prawda wczoraj, ale czasu i sił do opisania mi zabrakło ;) 1. NieJaśniepan po oględzinach i wycenie oraz zatankowany do pełna (teraz już nie bo od tego czasu przefrunąłem prawie 80km ;) ) 2. Odgruzowany garaż do tego stopnia że nieJaśniepan wraz z Jaśniepanem przytulają się w nocy boczkami, nie mieli tak od kwietnia chyba. 3. Dzisiaj nieJaśniepana czeka mycie z wierzchu mimo podłej pogody. Niestety wczoraj podczas oględzin i tankowania równomierna warstwa brudu została drastycznie naruszona co dało koszmarny efekt. Edit: nieJaśniepan już umyty zatem spodziewajcie się obfitych opadów atmosferycznych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Wstawiłem do garażu i mam mocna postanowienie usunięcia przecieku do kieszeni lewych drzwi :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Dziś umyłem wszystkie szyby w moim Scenioru i alufelgi ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulck Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 A ja moją Meg zatankowałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Teoretycznie przeciek do kieszeni drzwi usunięty. Jak popada to się okaże czy praktycznie też ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Zimowe butki założyłem ,płyn do spryskiwaczy odpowiedni do przyszłych temperatur i paliwko za kosmiczną sumę 50 zł :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Wysprzątałem , wymyłem, i zatankowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi