wojtas0305 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 zalanie do pełna gazem...cudowne uczucie 2.02 za litr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Odkurzone wnętrze, wymienione żarówki od postojówek (chwilowo zwykłe, niedługo LED).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Wykąpany i zalany do pełna (65l) mniej przyjemne uczucie, ale trochę kilometrów zrobię ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Wykąpana do sesji fotograficznej (efekty już niedługo na forum :P) kupiony płyn do czyszczenia plaskików i nareszcie szare plastiki będą czyste a nie z czarnymi porami blee :P Ale oczywiście po 2 godzinach musiało zacząć padać :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Od dzis ponownie mam ESP i ASR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Zamontowałem nowe głośniki i cleary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 to było wczoraj, nowy olej w motorze, filtry powietrza, oleju i kabinowy, nowy płyn chłodniczy. W przyszłym tygodniu nowe amorki 4 szt. oraz ukł. kierowniczy do naprawy bo ma luzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 wyklepalem troszeczke zagniecenie na klapie domowymi sposobami oraz wymienilem olej + filtr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Wczoraj nieJaśniepan ruszył do serwisu blacharskiego na doprowadzenie do porządku prawego boku. Oprócz tego zostanie przebadany na okoliczność akcji serwisowej w Scenikach II dotyczącej wspomagania układu kierowniczego (w serwisie dowiedziałem się że dostali już kilkadziesiąt not dotyczących poszczególnych samochodów do wezwania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 pozbyłem się odmy z dolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Obkleiłem swojego Sceniora fajowymi naklejkami naszego Forum :P fotki jak umyje autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dostała nowe kółka na lato:-> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 pawelp2008, kazacka fela, ciekawe czy do mojej ognistego grandtoura by przypasiła .Gdzie kupiłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Jak to często bywa co weekend - megi wymyta, wypachniona gotowa do jazdy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2204 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Autko dostało nowe dywaniki, a o myciu już nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi