pizza Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 W piątek nieJaśniepan wrócił od blacharzy, zrobiony bardzo ładnie, za to dzisiaj dostał nowe żarówki przednich pozycji (BTW dostać u mnie w okolicy żarówki H6W to niezła sztuka). Poza tym żadna siła nie zmusi mnie już do kupowania noname'owych zarówkoLEDów do przednich pozycyjnych. Nie dosyć że słabo było je widać, to jeszcze ostatnio zrobiły mi dyskotekę, lewa sobie pomrugiwała, prawa wyzionęła duch (inaczej-przestała świecić z nieznanych powodów), LED-y zasadniczo są bardzo żywotne (działam w branży elektronicznej to coś wiem na ten temat) a te wytrzymały chyba pół roku Przy okazji zakupu zarówek wpadłem na pana handlowca w salonie i zapytał się czy już się zdecydowałem na nowego Granda bo akurat jestem to może pogadamy.... :P Dodatkowo nieJaśniepan po kontroli związanej z akcją serwisową Scenic IIphII dotyczącej problemów z układem kierowniczym (wspomaganie). Wpisany do systemu serwisowego (słowa gościa z którym zawsze załatwiam naprawy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 zakończyłem przeszczep licznika od ph II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Scenior wypucowany i wyczyszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dzisiaj: Jaśniepan ma zainstalowany nowy działający cicho i sprawnie siłownik wlewu paliwa. Dumny i blady razem z wyjęciem tylnej lampy wykonałem wspomniane zadanie w jakieś 10 minut 8-) Dodatkowo Jaśniepan został właśnie umyty czyli proszę się spodziewać załamania pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elinor Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Wypucowany i zalany aż po sam korek _________________ moto giełda i wyszukiwarka samochodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 wymieniłem pomarańczowe kierunki na chromowane ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sibi Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 a ja zrobiłem światełka bo gasły przy ruchu kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 ja przerejestrowałem swoją megankę, wreszcie stoi na gdańskich blachach. no i umyty więc po godzinie oczywiście zaczęło padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 przed chwila umylem mam nadzieje ze chociaz jutro nie bedzie padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Mycie wstępne przez te oto dwie panie , następnie automatyczne + piana aktywna + ciepły wosk + suszenie. Ponadto wymieniony akumulator firmy krzak (poprzedni właściciel) na nowiutki Banner 74Ah, 640A 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Dziś testowałem liczniki, czy da się z 2 zrobić 1 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Umyłem + nowe postojówki philips blue vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 A ja zakupiłem do mojego Sceniora gumowe dywaniki, tylko mam jeden problem, od strony kierowcy niezbyt pasuje i musze go przyciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 ja dziś umyłem moje kochane autko, mam nadzieje żę nie bdzie podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Ja wymieniłem dziś klocki hamulcowe z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi