adi90 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 haha:D [ Dodano: 2009-12-04, 18:23 ] moja megi czeka na nowy blotnik:P a teraz zrobione poduszki pod silnikiem:D i czeka na lakierowanie bo sasiad troszke pszytarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Wypucowałem 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Popatrzyłem z okna i pochwaliłem, że tak ładnie się prezentuje na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Kierownica wymieniona na skórzaną. Dzięki forum zrobione samodzielnie i bez większych problemów. Prezentuje się super. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autko stoi czyste na parkingu... Tylko te "nie czarne" opony (wręcz siwe)... :evil: Trzeba pomysleć nad Dressingiem do opon... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opłaca Ci się to myć co tydzień, lakier wyblaknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Jak jest brudny to trzeba umyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Jak tak często będziesz szorował, to przetrzesz lakier i co będzie??? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Lepiej jeździć czystym autem niż brudasem :-/ :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 zmieniłem podświetlenie przycisków od podnoszenia szyb,i od centralnego zamka na zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 wymieniłem chłodnice, jednak szlag trafił któryś wąż od chłodzenia skrzyni i wywaliło ATF. pewnie jakiś kabel pękł :evil: czekam na lawete :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 wysuszyłem cały samochód od wewnątrz bo pod akumulatorem zrobiła się dziura a w kabinie jezioro wrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Malutka dostała nowy drążek kierowniczy a jej właściciel może się cieszyć ciszą ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Byłem wczoraj u mechanika, bo coś cieknie pod autem. Wynik - maglownica! Od 16 grudnia jestem umówiony na robotę - 400 do 600zł regeneracja, 150 do 200zł robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Megi dostała nowe podświetlenie zegarów-zielone . ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi