Marcin Szymansk Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Zrobiłem przegląd plus nowy płyn hamulcowy i "mycie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Również byłem z Megi na przeglądzie, a teraz cały czas usilnie zbieram się do jej umycia, ale jakoś mi to nie bardzo wychodzi :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 No zaszalalem, zatankowałem za całe 100zł 4,5zł/litr - złodzieje :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art_cole Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Po 1 - Mycie!!! Po 2 - Naklejeczki forumowe na szybach (2 na malych tylnich i 1 na tylnej) Po 3 - Odkurzanie :) Po 4 - Plakowanie 8-) Na woskowanie zabrakło czau ;) ;););) A teraz do szkoły ;);) ;) A po szkole ;) ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 1. Odkurzenie autka 2. Umycie 3. Testowałem odkurzacz piorący - efekt rewelacja, tapicerka jak nówka, dywaniki również 4. Wymieniłem PP żarówkę kierunkowskazu - ale dalej nie działa :-? 5. Naładowana klimatyzacja + odgrzybianie i czyszczenie przewodów wentylacyjnych 6. Wysmarowane czarne plastiki zewnętrzne 7. Wszystkie wewnętrzne plastiki umyte wodą z mydłem i nasmarowane środkiem do kokpitu PS W planach polerowanie lakieru i nałożenie wosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 jaki koszt ? co sie dokładnie posypało ? jakie były objawy ? napisz pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Zmieniłem koła na letnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 sei08, nie za szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Też zmieniłem koła na letnie, ale bardziej z przymusu niż własnych chęci. Jutro jak pogoda dopisze, odkurzanie i dokładna kąpiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Przetoczone przednie tarcze, wymiana oleju 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Umyłem ,zmieniłem pióra wycieraczek oraz naklejka na tylną szybę oraz pokrywę bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Zmieniłem bezpieczniki przy Aku Umyłem powierzchownie bo już szaro było 3. Testowałem odkurzacz piorący - efekt rewelacja, tapicerka jak nówka, dywaniki również Nowy zakup ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 kepa416, nowy - jak chcesz możemy się umówić wypierzemy Twoją tapicerę Zobaczysz, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Właśnie skończyłem... 1. Ściąganie po 1 kole 2. Mycie po 1 nadkolu 3. Mycie po 1 kole 4. Nakładanie dressingu po 1 nadkole i 1 koło... Zeszło ze 3 godzinki... Ale za to megi ma czyste "kalosze .? " ;-) Fota przedstawia Megane i dziadka Thalie - po wczorajszym umyciu i nawoskowaniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi