jars Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Nareszcie założyłem alu i licznik od ph II. Jeszcze nie do końca działa tak jak powinien ale się dopracuje :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Wymieniony pasek klinowy, pasek rozrządu, uszczelnienie wałków rozrządu, pospawany tłumik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Wymieniłem laczki na nowe letnie Firestone TZ300 195/65R15 91 H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 wymieniłem zepsutą linkę od otwierania maski 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 autko wymyte i wysprzątane - od razu inaczej się jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Zatankowanie wczoraj do pelna 57 litrow, dzis znowu :lol: 55 litrow. A paliwo ciagle drozeje 1.04 EUR w Belgii i 1.12 EUR w Niderlandach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 kupiłem jej nowe głośniczki i wzmacniacz a i schowałem ja do garażu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blez Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Wyczyściłem 2 alusy z tyłu - przy okazji odkryłem. że jednym ktoś na coś mocno najechał Jutro kolejne 2 z przodu + piłowanie gumki w pompce spryskiwaczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Wymieniłem klocki z tyłu Była już najwyższa pora, bo przez ostatni tydzień przy hamowaniu słyszałem szorowanie metalu o metal. A i kupiłem żarówę do przeciwmgłowego z przodu. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 czyszczenie błędów komputera i wymiana opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 opłaciłem OC mojego nowego szatana :lol: Peugeot 205 XL 1,1 '88 btw przyszły graty do Jeepa. mechanix umówiony 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arka3 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tak z 3 dni się nazbierało Najpierw dostała myjnie i potem woskowanie. Wczoraj odebrałem z warsztatu po wymianie KZFR razem z całym rozrządem i pompą wody. Dodatkowo wymieniony olej na 0W-30 full tech (polecam kolega-berlin) Niestety po wydaniu na ślicznotkę ponad 2 tys. zł dowiedziałem się że jeszcze trzeba przygotować około 1800zł na naprawę zawieszenia... Megi musi poczekać do maja bo już brak funduszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dziś odebrałem od blacharza... zrobione reperaturki tylnych nadkoli z malowaniem, i jeszcze w paru miejscach pozbycie się rudej, koszt imprezy 1400 złotych :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 umyta dodatkowo zmieniarka i CBRadio on board :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 zamontowałem nowszą kierownicę,obszytą skórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi