Soldier13 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 naprawiłem światła tylnego stopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kz1112 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Zrobiony przegląd rejestracyjny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Dzisiaj tata przerejestrował auto, potem pojechałem z nim na wymianę tylnych opon na nowe, umyta pamiątka ptasia z maski i ubezpieczenie auta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 zasponsorowałem wymianę rozrządu. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Wymieniony mechanizm wycieraczek przednich wraz z silniczkiem ;) Całkowity kosz 350zł plus moje 30minut roboty :-P Stary do przepatrzenia co w nim nie halo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Może trochę się spóźniłem ale w poniedziałek wymieniony olej, filtr oleju a we wtorek chłodnica i płyn chłodniczy ;) Czyli sceniolek dostał nowe chłodziwo i smarowanko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Wymienione tylne łożysko koła, w końcu nastała cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko009 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Zalany świeży olej Comma DieselLite 10W40, do tego filtry powietrza i oleju oraz nowe szczęki hamulcowe na tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Pomalowane bębny i ściski nie obyło się bez pomocy najlepszego przyjaciela...dziękuję Polerka dopiero początek efekt będzie widać w Krzepicach jak nie będzie padać hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 umyty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Naprawione spryskiwacze - diagnoza - zaśniedziałe styki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugoman Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Wymieniłem żarówkę przedniego prawego kierunku, i już nie mam włosów na lewym przedramieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 A ja dzisiaj dałem "Reni" wolne (jestem po imprezce imieninowej) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Umyłem i naniosłem dressing na opony (Meguiar`s Endurance High Gloss) i plastiki (Meguiar`s Trim Detailer). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Poprawiony zderzak z błotnikiem i maską ;) W końcu jako tako do pasowałem po dzwonie ;) I zrobiłem jej solidny przegląd silniczka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi