BARTIG Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 wymieniłem spaloną postojówkę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Odkurzyłem i umyłem samochód, wypucowałem alusy i... zaczęło padać ;) Poza tym powyrzucałem śmieci z bocznych kieszeni - ale one są pojemne :-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Nowe tarcze na przód + klocki, oczywiście wymyta ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Pocieszyłem, po przerysaniu przez dziadka, który nie umie parkować, burak jeden.! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stock844 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Kolejne podpinanie pod komputer i kasowanie błędu. Koszt u elektryka w Kielcach 40 zł. ( w ASO Kielce 120). Tak przy okazji przy wymianie EGR (u mnie świecił błąd układu recyrkulacji spalin) należy go komputerowo "przyuczyć"do silnika". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Wymieniłem żarówki podświetlenia przełączników szyb(2 szt) i zamontowałem czujnik parkowania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 zapaszek Dr Marcus New Car kupiłem ;) a zaraz myju myju ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Umyta,wypolerowana lśni ale chyba deszczyk będzie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 dorka, nie martw się, ja skończyłem myć, wymieniłem tylne lampy i zaczęło padać...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Wymieniona przepływka :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 umyłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mea Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Wymieniona poduszka pod silnikiem (prawa - cala szczęście że ta tańsza) i poduszka - łącznik skrzyni biegów (omg znalazłem sasica za 68pln ;) ) i normalnie cisza nastała (jak mogłem przez rok tak się męczyć). I jeszcze nowa wycieraczka na tył - ale dÓpa nie zbiera tak jak powinna - zresztą żadna nie zbierała dobrze - każda wycierała szybę w "motylka", pewnie ramię źle założone. :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Wczoraj odebrany z instalacji gazu, wymiana świec odrazu a dziś auto tata mył ale potem i tak padało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 gaz do 1.6 ;) mój umyty i odkurzony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Obie fury umyte i wypolerowane, coupeta odkurzona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi