Megi98 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 umyta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 zamontowane nowe głośniki, odkurzona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Tylna wycieraczka wymieniona, w sumie to sama guma tylko za 6zł i zobaczymy jak będzie się sprawować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Przywiozłem z ojcem od lakiernika... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 wymienione gumki na stabilizatorze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 pobieżne i szybkie mycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Nowe radyjko (Pioneer DEH-2200UB) dla lepszej nuty ;);) I pełen bak Vervy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 umyta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Podpięta pod komputer, zdiagnozowana. Megi dostała nowy czujnik ciśnienia doładowania. Jakby lepiej jej się zrobiło ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Oddana do lakiernika ( kilka zadrapań na przednim zderzaku -moje,oraz tylny zderzak i lewy tylny błotnik, sprawca zapłaci za wszystko WARTA .S.A.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Cztery dni temu czujnik parkowania przód i tył. ;) Dziś:Nowe klocki hamulcowe(przód)i wreszcie doczekała się malowania przednich zacisków ;) . Ps.W najbliższym czasie kontrola klocków z tyłu i malowanie :-| . Jeszcze wcześniej,wymiana osłony przegubu zewn. :-( Osłona wymieniona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 naprawiona rączka od opuszczania szyb ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wczoraj: złożyłem siedzenia i zapakowałem go na full (dodatkowo rowery na haku), po czym dojazd do miejsca docelowego i rozpakowanie wszystkiego - od razu mu ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Nowe pióra wycieraczek Bosch AEROTWIN oraz zamówiłem naklejkę forum do przyklejenia na tylna szybę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Dzisiaj wyprana tapicerka tylnej kanapy, jutro moooże przednie fotele... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi