kz1112 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 wymieniony aku :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wymienione tarcze+klocki komplet Boscha, megi od razu się umyła, wosk, polerka, nabłyszczenie plastików, mycie środka odkurzanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Moja lalka dzisiaj porządnie umyta i wyczyszczona ;) Odrazu bardziej mi się podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 umyta, wyczyszczona, maska wypolerowana a w poniedziałek ma padać... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Scenic: wymienione rolki i pasek akcesoriów. Coupe: jeszcze nic, mama nią dzisiaj jeździła, więc trzeba zdiagnozować usterki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wczoraj: - mycie - glinkowanie - szorowanie nadkoli i nakładanie dressingu - szorowanie felg i opon, nakładanie dressingu - PB White Diamond - FinishKare 1000 hi temp - Założenie ... :evil: ... kołpaków Dziś: - zakup osprzętu hamulcowego - demontaż klocków i tarcz - przeklinanie sprzedawcy, który sprzedał nam klocki i tarcze od drugiej wersji Megane, pomimo, że dwa razy mu mówiliśmy że to wersja 1 po liftingu... :roll: ;) - czyszczenie i malowanie jarzma, zacisków i tylnych bębnów - składanie hamulców - wymiana płynu hamulcowego - pozbawienie autka z kurzu za pomocą QD Finish Kare + dużej puszystej MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Umyta, wysprzątana, odkurzona - full servis ;) a i jeszcze wymieniona żarówka światełko pozycyjne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wymieniłem z tatą tarcze i klocki na przedniej osi - ja wykonałem ok. 60% roboty. Tata raczej tylko nadzorował prace. Stare tarcze nie nadawały się już do niczego - były zbyt cienkie żeby je przetaczać i były całe pordzewiałe - zresztą zobaczcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Przeczyszczone odpływy wody w podszybiu + wymienione przednie wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Odkurzanie polowy Megane, na druga polowe nie bede marnowal kolejnych 2EUR za 3 min odkurzania :-/ [ Dodano: 2010-06-09, 14:53 ] Regulamin Odplywy czyszcze conajmniej raz na 2 tyg, przy tej ilosci opadow ;) A skad wycieraczki i po ile? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Założyłem nowe CB radio - Uniden 520 XL ;) Świetnie działa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 dzisiaj odkurzanie auta, jutro pewnie się zabiorę za plastiki w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wymienione żarówki postojowe na Philips Blue Vision ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Umyłem, jutro woskowanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Umyta, wysuszona, wstawiona do garażu, przleciałem QD jutro mycie komory silnika, szyb od wewnątrz, uzupełnianie dressingów no i sprawdziłem, wosk leży... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi