BARTIG Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 przymusowa wymiana bezpiecznika na akumulatorze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Wymiana akumulatora + naprawa zaciętego zamka bagażnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nie było czasu na wiosnę więc została zakonserwowana dopiero teraz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek55 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 A ja dziś poszalałem 1200 zł : rozrząd kpl, pasek i napinacz alternatora, filtr pow. i kabinowy, uzupełnienie klimy z odgrzybianiem. uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 byłem dziś na hamowni :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 torek i jak? Ze 100KM jest? ;) Scenic umyty jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Wczoraj kumpel wymienił mi pozycyjną przód i przykręcił klapkę od lampy a ja w tym czasie wtyczkami od airbag się zająłem i już komputer nic nie świeci na ten temat wiec jest git ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 meganecoupe02, no 100KM jest ;-) ale mogło być parę więcej. :-/ a żeby nie było całkiem OT, to umyłem dziś megi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Właśnie skończyłem czyścić czujnik temp wewnętrznej ze Scenica. W niedalekiej przyszłości wstawię zdjęcia jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Wymienione świece zapłonowe (stare były suchutkie i brązowe ;), kropli oleju na nich nie było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolution1 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Wymieniony osuszacz i nabita klima - koszt całkowity 220 zl, zimno jak nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 wymieniłem świece zapłonowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zamontowałem podłokietnik i odkurzyłem :-P Jutro przymocować mieszek i gumy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Obszyłem kierownicę skórą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 zagazowałem Renatę 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi