pawelp2008 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Zrobiłem amortyzator jak to tak po prostu :shock: z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 pawelp2008, meganecoupe02 w qpie rzeźbi, bo na sprzedaż idzie... ;-) przez Was zapomniałem autka umyć :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 z czego ze starego Prosta sprawa, wystarczy trochę chęci i pół godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 meganecoupe02, a tak po prostu to się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Tak po prostu trochę trudniej Zapomniałem dodać, zacząłem wielkie porządki w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1965 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 kompletny rozrząd , kolo zmiennych faz , 2 cewki , prawa półoś , jedna z rur klimy , lewy sworzeń wahacza i jeszcze stoi w warsztacie ma wymieniany przegub elastyczny wydechu , to na dzisiaj ,a we wtorek drążki i końcówki kierownicze . Samochód podwoi wartośc ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 zatankowałem za 100 zł :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 - Wymieniłem nagrzewnice + przy okazji popalone żarówki w desce rozdzielczej - Umyłem - Odkurzyłem i mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Z rana zatankowany do pełna 250zł :shock: Po południu jestem umówiony na wymianę oponek, oczywiście nowe Właśnie przyjechałem z biedronki, zakupiłem sobie dwie roletki w cenie 6,99zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Wymieniłem zamek w klapie bagażnika i zaraz jedziemy do gazownika bo coś kicha;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Wczoraj wnętrze dogłębnie wyczyszczone, dressing naniesiony na plastiki wewnętrzne. Nadkola wymyte i dressing na nich czyha, felgi stalowe również umyte, nałożyłem na nie wosk no i oponki umyte i dressing położony. Dzisiaj zostaje jeszcze mycie całości, glinkowanie, nakładanie Poorboys White Diamond i Wosk - Collinite 915. No i oczywiście dressing na plastiki zewnętrzne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 przegląd instalacji gazowej , sprawdzanie błędów w komputerze - brak ,potem troszkę renatę przegoniłem na trasie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Wymieniłem filtr paliwa który nie był dokręcony dziś wypuścił prawie cały olej w komorę silnika, trochę przemyłem spód auta bo olej sięgał aż do baku wymieniłem felerny filtr i po 1 kkm zrobiłem kolejną wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 wyciąłem część sprężyny z przodu po prawej stronie bo pękła w czasie jazdy (50 km od domu) i obcierała o oponę powodując smród i zagrażając jej istnieniu :/ na szczęście są mili ludzie którzy użyczą odpowiednich narzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Wymieniłem amortyzatory z przodu wraz z łożyskami i po tej wymianie wylał mi się olej ze skrzyni biegów, który też wymieniłem a jutro prostowanie felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi