Arczi92 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Pojechałem na przegląd Clio i niestety autko nie przeszło przeglądu, pracowity dzień mi sie zapowiada przy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Zamontowałem wzmacniacz.... i się okazało że jeden z głośników które mam już nie spełnia swoich funkcji jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 W weekend umyłem, wywoskowałem, odkurzyłem i dogłębnie wyczyściłem. A na bieżąco to wymieniłem uszczelkę pod korkiem wlewu oleju i wytarłem szmatką olej z silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 wymieniony filtr oleju wraz z olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 W clio wymienione, sworznie wahaczy, tuleje wahaczy, gałki kierownicze, a w czwartek robić geometrie jade :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zrobilem przeglad. Parodia. Wszystko oczywiscie w idealnym stanie, wiec niepotrzebnie tracilem kase na paliwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Posprzątałem i odkurzyłem wnętrze.Miałem zrobic jeszcze kąpiel ale zaczeło padać. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Odkurzona w środku, wyczyszczony silnik krokowy, odrazu czuć różnice w jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kz1112 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Wymieniony olej,filtr i świece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 odebrałem spoiler jak będę miał czas to zamontuję, żeby się lepiej trzymała na zakrętach przy tych wielkich prędkościach jakie osiągam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Wymieniłem uszczelniacze zaworów, dotarłem gniazda zaworowe, wymieniłem uszczelke pod kolektorem ssącym oraz pod głowicą. Jutro tylko zamontować termostat, kolektor wydechowy, zalać układ wodą i jazda próbna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Wymieniłem olej, elfik 5w40. Coupeta od razu odżyła, spalanie zmalało, mocy o wiele więcej niż przed... ho ho ho, warto było :P /żart, ale wymiana była na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 uzupełniony płyn do chłodnicy ;-) meganecoupe02, bajkopisarzem zostań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 hehe Zdążyłem jeszcze megajke umyć, poprawić postojówkę, naprawić halogen uderzeniem w zderzak :P Wszystko po ciemkiemu, polecam, zupełnie nowe przeżycia 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 dyskoteka w tylnym kierunkowskazie zrobiona- jestem mistrzunią meganecoupe02, koło po ciemku na drodze w lesie zmień- to jest przeżycie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi