Arczi92 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Geometria kół w Clio zrobiona, w drugim podejściu przegląd załatwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Zatankowałem 57,8 litra :shock: , to ile tam w środku było 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinama Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Kupiłem z przebiegiem 74tys. i wymieniłem wszystkie płyny eksploatacyjne i oponki - 340zł za sztukę, ale za to jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 zaprowadziłem na myjnie, umyli, nawoskowali, posprzątali w środku, o kosztach lepij nie będe wspominał bo będe miał koszmary w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ja wymieniłem żarówki zwykłe wewnątrz na ledy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecker Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Pospawałem wydech i siedzenie. Wymieniłem olej, filtr paliwa, powietrza i kabinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysloj Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Zmieniłem oba wahacze , końcówki drążków , łączniki stabilizatorów , olej w skrzyni biegów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Zakończyłem (wreszcie) suszenie podłogi z przodu - zatkany odpływ klimy = woda na podłodze i w schowkach. Odpływ czysty, gąbki suche - zobaczymy na jak długo... w razie czego osuszacz powietrza już zamówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Wyczyściłem gniazdo cewki bo przebicie było Naprawa na trasie - kilka minut i od razu inne auto (a szwagier się nim męczył z Trójmiasta :shock: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 W mojej Megane zawisły piękne oryginalne przednie chlapacze- naprawdę ładnie teraz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Obkleiłem naklejkami z forum otrzymanymi od Przema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 dałem święty spokój przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Naciągnąłem obie linki hamulca postojowego na chwytak, ale i tak jedziemy w przyszłym tygodniu do warsztatu, bo są nierówne (a przy tym lista drobnych napraw jest dłuższa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Byłem w Aso aby umówić się na naprawę blacharską. Jak wracałem padła mi cewka. Po 20 minutach cewka wymieniona ( to było wczoraj wieczorem). Zaraz zawożę wypełnione dokumenty + auto do Aso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Odebrałem od lakiernika,bo jakieś rude paskudztwo miałem z tyłu na błotnikach :-/ .Na szczęście wszystko zostało ładnie zrobione i wyglada super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi