jars Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Uzupełniłem płyn do spryskiwaczy, wymieniłem filterek od gazu i wyczyściłem w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 a ja dziś swoje autko umyłem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 pucowanko w środku, szybki, do tego zmieniłem klakson na ten od Jetty II oraz zmiana żarówek z przodu ( swoją droga co za cymbał wymyślił dojście od nadkoli... :-x :evil: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczarek Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 założyłem lusterka elektryczne pod kolor i termometr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Wyjąłem głośniki z przednich drzwi, przykleiłem taśmą dwustronną szybkozlączki od kabli głośnikowych do plastiku, co by się nie obijało i przykręciłem głośniki solidnie - 8 wkrętów na głośnik, więc głośnik nie ma prawa obijać się o plastik, tylko do niego przylega. Umyłem szyby wewnątrz, wyczyściłem plastiki również wewnątrz i naniosłem dressing. Jutro jak tata przyjedzie z pracy to mycie całego autka, w sobotę odkurzanie wnętrza, poprawka clearów i foty nad jeziorkiem, na plaży... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Wymyłem oba autka :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 W nocy z wczoraj na dziś umyłem, odkurzyłem coupetę, sprzątnąłem bałagan po Poznaniu, wypchnąłem wgniotę po gałęzi z błotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Wymieniłem tylne łożyska w kołach, na szczęście mam bębny ale i tak dziubło po kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Umyłem, jutro odkurzanie wnętrza, porządne, jednym z lepszych odkurzaczy, więc raczej wszystko ze środka powinno wyciągnąć... No i foty jutro robię. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Wyregulowane luzy zaworów, silnik znów chodzi jak zegarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Dolałem płynu do spryskiwaczy i odkurzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Wczoraj autko umyte jeszcze raz i odkurzone, foty porobione - w temacie o mojej megi już są no i usuneliśmy z tatą popiskiwanie hamulcy... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 zlikwidowany wyciek z klimy na podłogę pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 W ciągu ostatnich 2-3 miesięcy: - remont silnika (pierścienie, uszczelniacze, panewki etc.) - w maju - wymiana środkowego tłumika - tydzień temu - przednie zawieszenie (tuleje, gumki stabilizatora, drążki, końcówki, łożyska kolumn) - dwa tygodnie temu - wymiana siłownika centralnego zamka (zaraz po niej padł bębenek zamka) - dwa tygodnie temu - wymiana wycieraczek - tydzień temu. Mimo zrobienia przedniego zawieszenia dalej coś w nim wali :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Sprawdziłem działanie klimy, wg opisu Przemka, który został podany na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi