robpab Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 zamówiłem nowe tarcze i klocki hamulcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 1.6 16V na allegro zakupiłem zmodernizowane koło zfr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 W końcu zostało zdiagnozowane i usunięte walenie w zawieszeniu. Okazało się, ze winne było plastikowe nadkole haczące o sprężynę zawieszenia. Kilka minut roboty z podcięciem i po kłopocie, a męczyłem się z tym ponad pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 A ja dziś byłem z Megi na przeglądzie. Nie obyło się bez kilku kłopotów. Do wymiany prawy sworzeń, pęknięty wydech, słaby prawy tylny hamulec. Mam robotę na najbliższy tydzień, znając mój zapał skończę to za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 pelson91, roboty na pół dnia, przy powolnym tempie Coupeta zalana pod korek, spokój na ~1000 km 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tregon Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 a ja rozwiązałem problem z szarpaniem - wyczyściłem cewki i świece "-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schranzmeister Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 - mycie silnika - profilaktyczne spryskanie penetratorem śrubek i zawiasów - dolanie płynu do spryskiwaczy jutro trzeba zajrzeć do świec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Załatanie przetartego przewodu paliwowego. Przetarł się skurczybyk o pasek akcesoriów. Naprawa 3 minuty w deszczu, auto dzielnie dojechało do celu 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Podjąłem kolejną próbę oczyszczenia uchwytu przednich drzwi z tej obleśnej odchodzącej gumy. Poczytałem jak to robią koledzy i....po raz drugi poległem. :-P . Chyba będę musiał je po prostu wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misha Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Wymiana kompletu świec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Zrobiłem, że świeci mi kontrolka GPL podczas jazdy na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Wymieniłem żarówki od świateł cofania na LED, zaraz idę pstryknąć temu kilka fot i wstawie do tematu mojej Meg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 W clio zrobiona klapka z wlewu paliwa, Meganka niestety na ten czas musiała opuścić garaż co zakratkowało w to, że ją umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tregon Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 huczało na tyle - klocki wymienione ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 wykopałem dla renaty kanał w garażu i wylałem już 2 ściany i podłogę z betonu ,niedługo koniec prac ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi