CareK Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Zatankowałem do pełna i nalałem płynu do spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wag Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wymieniłem filtr kabinowy i ozonowanie klimy w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Stronkę w necie, skromna bo skromna ale jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nowiutki bagażnik z boxem dachowym Na sprzęt wędkarski idealny-już żonka nie będzie płakać ,że wędki tyle miejsca zajmują :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 zabrałem na spacerek jednocześnie wyrywając korzenie z opon po pięcio dniowym postoju i odkryłem że cewki lub kable wysokiego napięcia moją delikatnego focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 - Umyłem - Uzupełniłem dressing na plastikach i oponach - Wyczyściłem wnętrze - Wyczyściłem komorę silnika i naniosłem dressing na wszystkie plastiki będące w niej - Sprawdziłem stan oleju - Porobiłem parę fot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Wczoraj co prawda...... Umyłem, dolałem płynu do spryskiwaczy, odkurzyłem w środku, wyczyściłem plastiki...w końcu jakoś wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 CB mu kupiłem I umyłem, bo strach było dotknąć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 W nocy z wczoraj na dziś, Scenic, wymieniony olej, uszczelniona pokrywa zaworów (górna), olej już nie cieknie Zdiagnozowane kolejne wydatki :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Odkurzyłem wnętrze, uprałem kanapę, fotele, boczki w drzwiach, wyszorowałem plak, umyłem wszystkie szyby wewnątrz auta, zainstalowałem CB łącznie z uchwytem gruchy w centralnym punkcie deski . 4h roboty i 2 litry wylanego potu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Odkurzona, umyta wewnątrz i wyplakowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 LEDowe postojówki kupione i zamontowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Naprawiłem włącznik przednich świateł, który padł mi pod marketem. Powrót do domu, godzina przekleństw i zrobione (nadpalone styki). Okazało się też, ze gumki od tylnego tłumika są do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Pojechałem do wulkanizatora, powodem tego iż powietrze ubywało wsadziwszy koło do wanny i mamy dziurę w bębnie felgi nie w oponie tylko w bębnie teraz z megane szukamy nowych alusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Dzień dobroci dla Scenica i Coupety: wnętrza odkurzone, plastiki wyszorowane na mokro, Scenic umyty. Wkurzyłem się przy okazji, spaliły się żarówki od podświetlenia tablicy rejestracyjnej! Takie rzeczy przy przebiegu 145tys km - nigdy więcej francuza ! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi