pawelp2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Pozostawiłem na deszczu co by się umył ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Powymieniane spalone żarówki w zegarku i panelu sterowania nawiewem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 zatankowana za 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario022 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Moje auto dostało wczoraj nowe klocki oraz tarcze hamulcowe na przód. Dodatkowa wczoraj i dzisiaj walczyłem z woda pod dywanikami. Wczoraj suszyłem lewy przód oraz cały tył a dzisiaj prawy przód. Miałem zamknięte odpływy w tylnej części progów. po ich udrożnieniu wyleciało z nich około 1,5 l wody. Miałem sporo wody w nogach u kierowcy oraz z tyłu pod schowkami. Z przodu u pasażera tylko lekko wilgotno. Proponuje wszystkim aby sprawdzili drożność swoich odpływów w progach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Poprawiona praca skrzyni biegów, panowie co klepali mi auto spartaczyli montaż silnika po wyjęciu do malowania i klepania. Dolany też olej, co dziwnym trafem też wybył podczas ich pracy. Teraz można biegi zmieniać 1 palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Wymieniłem amorki z tyłu na nowe, wczoraj mi na trasie pękł najpierw jeden, a po jakimś czasie dokładnie 10 km przed domem pieprznął drugi, doczołgałem się do domu szorując hakiem po nierównościach z prędkościami pod świetlnymi 20 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Wymieniłem dziś świece . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tregon Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 a ja zreanimowałem zmieniarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schranzmeister Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dziś Megi została wytłumiona z przodu i dostała nowe nagłośnienie Różnica pomiędzy tym, co było jest niesamowita. Teraz nie będę chciał wysiadać z auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zatankowałem do pełna - Ultimate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Umyta, wysuszona, plastiki i opony wysmarowane dressingiem, dywaniki wytrzepane... Przed chwilą sprawdziłem kropelkowanie wosku i jest super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misha Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 CB zestrojone i zamontowane, wymiana jednego czujnika cofania bo coś mnie oszukiwał;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 wymiana turbiny, wymiana oleju i filtrów, naprawa swichy ( czy jak sie to pisze) w lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Co prawda wczoraj, posprzątane wnętrze: - przetarcie plastików Trim Detailerem - Posprzątanie w schowkach - Wygarnięcie piasku i kamyszków z podłogi Dziś: - odkurzenie dywaników welurowych - umycie szybek od wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Umyte, odkurzone, wypolerowane i zatankowane do pełna - obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi