endriupsm Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Wymienione boczne kierunkowskazy na cleary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 autko umyte, środeczek wyczyszczony - aż miło jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Wymieniona uszczelka pod głowicą , uszczelniacze przy kolektorze , planowanie głowicy i ustawione zawory. Zniknęły ślady oleju pod kolektorem i Czarnula zadowolona. Umyta,odkurzona aż cieszy oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zamontowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Umyłem szybki, na myjnię mi szkoda kasy bo i tak zaraz deszcz załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wymieniona półoś, zatankowana za 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 umyte,wysprzątane ,zatankowane do pełna ,zakupiłem nowy zapach Ambi pur-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ponownie umyte, bo jakiś ******** jak w nocy/ nad ranem jechał to ochlapał błotem caluśki samochód - wyglądał jak 4x4 po dobrym rajdzie... No i zatankowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Megi umyta po ostatnich terenowych rajdach w błocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ja zatankowałem, a deszcz umył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 W piątek zalałem pod korek, w niedzielę korzystając z ładnego przedpołudnia wypucowałem. Wieczorem Matka Natura poprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zlałem drania myjką ciśnieniową, potem metodą na dwa wiadra umyłem dokładnie samochód, nastepnie wyglinkowałem karoserię, potem w ruch poszedł "ultimate compound", następnie środek "Dodo" przed woskowaniem a na sam koniec wosk Dodo. Blachy "prawie" jak nowe ;D i kolor auta "mokra włoszka". Zajęło mi to ok 9 h łącznie z czyszczeniem środka. + tankowanie do pełna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Wymiana zawieszenia tylnego, wymiana przegubów i to na dzisiaj nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 montaż podłokietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 odkryłem wiązkę kabli do głośników w bagażniku teraz planuję zakup głośniczków żeby założyć w seryjnych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi