NoName Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Kupiłem nową wycieraczkę do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Wymieniłem żaróweczki w panelu ogrzewania, świeciła tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Zakupiłem radyjko Kenwood KDC-4047UA, stare radio leci do Lanosa ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Wymieniłem tuleje wahacza, sworzeń wahacza, końcówkę drążka ,gumy stabilizatora,teraz to nic nie stuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 nowe świeczki NGK czekają na montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Zawiozłem do mechanika bo mi coś w PP kole dzwoni. Wymieli końcówkę drążka kierownicy, a dzwonić dzwoni nadal. Niestety muszę poczekać z tel i opr aż do 8. rano, co mnie bardzo uwiera. W piątek replay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Wymieniłem amorka z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ja pochwaliłem naszą Megi przy świeżo upieczonym posiadaczu Scenica 1 ph 2 i zaprezentowałem swoje oświetlenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Wymieniłem tą strzelającą puszkę zwaną ogranicznikiem drzwi, po roku doprowadziła mnie do szału teraz zamiast białej jest bordowa W dodatku mnie w [cenzura] zrobili bo wysłali puchę za 110 a miało być z zawiasem. I oczywiście założyłem po ciemku ( w ogóle już o 8 ciemni ) i obdarłem kawałek lakieru na drzwiach. Na forum cenzuralnie się wysławiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Wymiana klocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Naprawiłem kompa pokładowego ... znaczy się zlutowałem kabelki w dźwigience wycieraczek ... działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 odebrałem od mechanika, zespawany wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Umyłem z zewnątrz, naniosłem dressingi, wyczyściłem wnętrze... I stwierdziłem, że muszę wyprać tapicerkę, bo zrobiły się plamy po odświeżaczu powietrza ~ a niby nie plamiący... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ja na ogół dressing zjadam w sałatce.... może stąd te plamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Odkręciłem i wyczyściłem Czujnik Położenia Wału: Oraz okręcony i wyczyszczony Silniczek Krokowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi