torek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 wymieniłem pompę oleju, pompę wody oraz poduchę pod skrzynią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 wymieniłem uszczelkę z miski olejowej, roboty z tym troche było... do tego nowy filtr i olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Umyłem. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 zakupiłem felgi orza oponki zimowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 pomalowałem halogeny na czarno - ich wkłady;-) efekt zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misha Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Urwałem śrube przy zmianie koła:P Ale już wyciągnąłem i odbyło się to szybko i bezboleśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Urwałem śrube przy zmianie koła:) Najlepiej dokręcać je kluczem dynamometrycznym z określoną siłą, apropo urywania to urwałem klucz krzyżowy do kół, przy odkręcaniu alusów w Thalii... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 urwałem klucz krzyżowy Ale urwał :) :) :) A ja odwiedziłem lakiernika, który wybił mi z głowy wszelkie poprawki lakiernicze mojej Meg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 naklejka forum wita kierowców z tyłu :), zalany za 50 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Pomyłem szybki, światła, odkurzyłem ściereczką wnętrze i dokręciłem różne śrubki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Odwiedziłem myjnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masu Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Umówiłem się z mechanikiem celem naprawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Korzystając z dobrej pogody umyłem,wysprzątałem wnętrze i zmieniłem płyn spryskiwaczy na zimowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misha Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nowe oponki. Wymiana z Goodyearów Eagle NTC-5, na Goodyeary Eagle NTC-5:) Z drobną różnicą.. jakichś 7 lat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Mechanik w końcu wymienił mi rozrząd z pompą wody, olej z filtrem, filtr powietrza i płyn w chłodnicy. Dodatkowo kupiłem nowe świece-jutro wymiana i zrobiłem zaprawki na nadkolach. Teraz zadowolona Megii odpoczywa w garażu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi