sebcio76 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Oponki nówki cewki nieśmigane DUNLOP SP Winter Response 185/60R15 używane felgi stalowe, dziś jeszcze stoją i czekają na swoją kolej w wulkanizacji , kolejka na 2/3godziny stania, w megi zagoszczą pod koniec tygodnia. Wymienione świece żarowe na nowe firmy MEYLE Porządek w bagażniku( pusto). Dolany płyn do chłodnicy, zimowy płyn do spryskiwaczy. W miedzyczasie założone rameczki forumowe. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 wyczyściłem dolot i zaślepiłem EGR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wymieniłem filtr od gazu i od razu samochodzik inaczej chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 zapłacone ubezpieczenie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Zafundowałem mojej Megi myjnie reęczną z woskowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Zamieniłem obuwie letnie na zimowe,wymieniłem podświetlenie tabl.rej i wnętrza,przeprowadziłem szybkie mycie połączone ze smarowaniem uszczelek(preparatem zapobiegającym przymarzaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 wazelinka... A właśnie,że nie :) tylko coś takiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 uruchomiłem po prawie tygodniu stania pod blokiem. Autko zaskoczyło za pierwszym razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Zakupiłem wiązkę elektryczną do instalacji gazowej. Teraz zmiana alternatora i później wymiana wiązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Wymieniłem rozrząd , płyn chłodniczy, olej. Zamontowałem białe kierunkowskazy. Jeszcze nie wrzuciłem zdjęć na forum ale niedługo się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Beleczkę obniżyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Okurzona, wypucowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Umyta, nałożone dressingi na plastiki i oponki, jutro zajmiemy się wnętrzem... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 no w końcu odebrana od blacharza (wczoraj) a dziś zapłacony przegląd 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 wymieniłem nagrzewnicę, dolałem płynu do chłodnicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi