veinte Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Zatankowane jak co tydzien do pelna 56 litrow, 64,40 EUR Aaaa, opony zmienione na zimowe, wiec spalanie na 280 km wyszlo 5,4 l/100km - przejechane bez zatrzymywania, prawie non stop na tempomacie 120 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Nie dzisiaj, a wczoraj, ale zmieniłem na zimówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Zakupiłem nowe żaróweczki H7. Teraz trzeba się zebrać i wymienić 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Nowe przewody zapłonowe + zimowy płyn do spryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Do Cichociemnego (czyli nowego pojazdu którego szczegółów póki co nie ujawnię jeszcze) dostałem wczoraj stalowe felgi 16" do opon zimowych a dzisiaj zamówiłem opony Dunlop Winter Sport SP 3D w rozmiarze 205/60R16V. Mam też nadzieję że dzisiaj uda się dokończyć papiery leasingowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koval91 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Wymienione zostały poduszki silnika i skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Wymienione perzednie żaróweczki. :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 zmieniłem opony na zimówki :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Wymiana oleju , zmienione oponki , silniczek krokowy nowy i nowe prawe tylne łożysko uf :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Moja Megi została dziś umyta ze wszystkich możliwych stron wewnatrz i zewnatrz. Az miło sie wsiada teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Zrobiłem przegląd techniczny, na szczęście bez dodatkowych opłat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Wymieniłem tylne łożyska z tarczami oraz klocki.Nastała błoga cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Wymieniłem olej i filtry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam, wymieniony olej +filtr i zatankowany do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryso Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Gruntowne mycie i sprzątanie, następne w maju ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi