mikuta Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 hmm,zminimalizowałem "martwe pole" poprzez poprawne ustawienie lusterek oraz zmyłem ptasie g... z maski :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Zmieniony rozrząd nabita klima 750 zl mniej w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Wyprowadziłem na 200 km spacerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 No ja na 250km spacerek a jutro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Sprawiłem jej nowe kołpaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toto Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 wymienione półosie z przegubami(Hart po 180zł sztuka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Założone zimowe "kapcie" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Oba autka umyte :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wyregulowane zawory i wymienione świece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 umyte i odkurzone GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 CD napraw po partaczu gazowniku - wymieniona wiązka elektryczna. Wreszcie porządnie i ładnie założona Poza tym dmuchnąłem w wentylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Weekend dla Megi 1 dzień: -wymienione żarówki (mijania na Philipsa VisionPlus i z tyłu od hamowania) Mój pierwszy raz 5min roboty 8-) -wymieniony filtr kabinowy -znalazłem i naprawiłem zwarcie na stykach (kierunkowskaz z przeciw mgłowym) -ogarnięty bagażnik i schowek -zalany za 100zł -ładnie zaprakowany :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art110377 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Zatankowny "po pachy", wymieniona poduszka silnika, a na deser - nowe dywaniki... Gumowe, bo idzie zima. Niech ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Założono atrapa z cupejki 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Zmieniłem oponki na zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi