violka Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Autko było na przeglądzie technicznym - pan diagnosta była zachwycony Ja również i to jak :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zmieniłem koła na zimowe i przejechałem się na najbliższą stację po nowiutkim asfalcie - wybory idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Wymieniłem koła na zimowe, bo od poniedziałku zapowiadają miejscami śnieg z deszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jaśniepan doczekał się wypuszczenia ogłoszenia o sprzedazy na Gratce, za to Chochociemny juz ma założone ramki z adresem forum oraz zakupiona zaślepkę gumową prawego reflektora (dotychczas brakujacą). Ponadto Cichociemny od środy gania obuty w zimowe oponki i w dniu wczorajszym (a raczej przedwczorajszym bo było to w piątek) doczekał się wymiany oleju i filtrów tudzież dodatkowego przejrzenia w serwisie. Dzięki temu przestał wreszcie natrętnie domagać się wymiany oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 zmieniłem kółeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 2 dzień (sobota) - posprzątany generalnie na zime - sprawdzone płyny eksploatacyjne 3 dzień (niedziela) - umyty - spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 aaa zabrałem na mały spacerek co, by się turbo nie zastało w GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja wkleiłem sobie Mana w drzwi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jakkolwiek głupio to nie zabrzmi... Wedle wszelkich znaków na niebie i ziemi... "zacząłem" go produkować :) P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Wymieniłem przełączniki i ramkę na takie przystosowane do tempomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 W ostatnich dniach wyprowadziłem na spacer 1000km, dwukrotnie zalewając do pełna, urywając plastikową osłonę skrzyni biegów, dzisiaj poprawiłem elektrykę przy światłach, przykręciłem odkręcony zamek klapy bagażnika, umyłem, odkurzyłem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 zalałem do pełna GT Vervą :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Bagnet od oleju wrócił na swoje miejsce (zrobione 250 km bez niego) :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Naprawiona "dyskoteka" w tylnych światłach-oczywiście na tasiemkę zrobione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Dziś Meg zaliczyła wizytę w gazowni. Do poprawy/naprawy był naderwany wężyk doprowadzający gaz do wtrysku + diagnoza kompa gazowego, oraz wizyta na stacji BP w celu tankowania LPG (70.01 PLN) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi