K1LL3R Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Zmienione opony z zimowych na letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Dostał instalację gazową sekwencja oczywiście. Nie czuję różnicy w przyśpieszeniu. Jak znajdę chwilę, może jutro, to go odkurzę, umyję i dodam zdjęcia na swoim profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abes125 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 umyłem całą z zewnątrz, odkurzyłem środek, wymieniłem filtr powietrza, kabinowy i paliwa. Felgi zakładam jak dziury załatają :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Dziś małe zakupy: Sprężyna: KYB K-Flex RC2265 Wahacz: Delphi TC741 TJ39E Świece: Eyquem FC52LS Wszystko założone, zatankowana gazikiem do pełna a jutro zbieżność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 W sumie mogę się pochwalić co dzis zrobiłem, Wymienione Amorki + springi na KIT MTS Technik -30 ) + Felgi TSW Black ICE 4 17" + oponki Nankang NS-2 205/40 jest kozacko:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Zatankowałem do pełna gaz i benzynę 8-) Rachunek na stacji prawie 250 zł :cry: Pocieszające, że Meganka pali 1,08l/100 km benzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Założone alufelgi z nowymi oponami Hankooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 zakupiony nowy olej ELF 5W40 + filtr oleju (muszą poczekać na wymianę jakieś 300km) + filtr powietrza (wymieniony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Kupiłem "nową" skrzynię biegów (z anglika). Jak będzie chwile czasu to wymiana skrzyni, poduszek i sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Zamontowałem gazownie ... tankowanie do pełna - 100 zł pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Umyłem całą , odkurzyłem środek, kupiony nowy zapach do wnętrz, zamontowane znów aluski z oponami letnimi, 2 szt dokupione prawie nowki continentala 185/65/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Osłona na przegubie wymieniona :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Naprawiłem - wymieniłem, (zgodnie z opisem na jednym z tematów), czujnik poziomu paliwa przy pompie. Szkoda, że komornik się zaświecił, ale wieczorem w drodze do pracy naleje się paliwka i gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Wymieniłem gumy stabilizatora. Kupiłem klocki i tarcze na przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 założyłem Dayline i alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi