marton79 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Megi umyta. Naprawiona pompka spryskiwacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Wytrzepane dywaniki, porządne sprzątanie wnętrza z odkurzaniem i sprawdzenie ciśnienia w kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Wymieniłem baterie w karcie i wymieniłem oponki na zimowe ;) aż poszło po kieszeni :) Edytowane 30 Października 2011 przez kanar666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Akumulator kupiony, opony wymienione. Jeszcze tylko płyn do spryskiwaczy pozostało wymienić (chociaż już kupiony). Radość z jazdy bezcenna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wczoraj w Megi wymieniłem opony na zimówki (40zł), umyłem ją bardzo dokładnie, naprawiłem latający plastik na tunelu środkowym i zamontowałem porządnie popielniczkę tylną (latała sobie swobodnie pomimo zamontowanej blaszki). dodatkowo zmieniłem antenę CB na sirio ml-145. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 GT byłem na myjni, zatankowałem, zmieniłem oponki na zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Przestawiłem zegarek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes23 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 megi odkurzona, wypucowana, zimówki założone, płyn zimowy zalany, zegarek przestawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MjakMarek Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dziś zabrałem się za wymianę filtra kabinowego, nie było tak źle jak się spodziewałem. Na koniec małe odkurzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielswd Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 myjnia statoil odwiedzona program Optimum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 classic nowy akumulator i od razu w jodle też bo padł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Zatankowany do pełna i zmieniony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Podładowany akumulator przed sezonem zimowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Wymiana dwumasy. Przy okazji sprzęgło. Wymiana przednich amortyzatorów. Przestawiłem zegarek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) cały rozrząd olej wszystkie filtry drążki koło KZFR uszczelniacze które były po drodze zmienione oponki na zimowe odetkanie odpływów od szyberdachu zmiana płynu chłodniczego Edytowane 5 Listopada 2011 przez DARREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi