HanSolo Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Nowe zimowe oponki 16 Nokiany ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilus Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Zmiana oponek na zimowe. Odkurzanie i ogólnie wyczyszczenie wnętrza. I teraz najlepsze ... pojechałem na myjnie, z grubsza brud zmyłem, wracam do domu, nie zdarzyłem nawet wejść do góry i już kot ze swoimi brudnymi łapami siedział na masce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 wymieniona poduszka silnika :D aż ciężko sie przyzwyczaić do nie telepiącego auta i szarpań na gałce zmiany biegów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 nowe dywaniki do Megany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Kupiłem w Norauto koncentrat płynu do spryskiwaczy do -60*C :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 (edytowane) To ja kupiłem płyn zimowy w....... Biedronce :D Edytowane 10 Listopada 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 założone zimowe koła, niestety na stalkach i megi straciła troszkę uroku :D , dolany zimowy płyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamarad Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Rano jadąc do pracy zalałem do pełna BP ULTIMATE za 5.56 :D :PPPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Założone zimowe kapcie i zjeżdżona połowa okolicy aby dmuchnąć powietrzem, bo jak nie uszkodzony kompresor to dostawa paliwa (czemu na większości stacji dostawa zawsze blokuje kompresor) lub po prostu debile zaparkowali przy kompresorze i poszli na kawkę. Dodatkowo wcześniej zalane E95 pod korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man35 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 W tygodniu wymieniłem oponki na zimowe a dzisiaj wyrzuciłem żaróweczki z oświetlenia wnętrz a kupiłem te diódki na pasku i dałem po cztery odcinki czyli po 12 diód na jedną lampkę polutowałem kabelki i jest widno jak w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Zatankowałem LPG do pełna, bo dzisiaj dobra cena była :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Widzę już po 10-tym i każdy do pełna tankuje ;) Ja też zatankowałem do pełna Shell V-power Diesel ;) 5,94 zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MjakMarek Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Zrobiłem dziś dość dokładnie konserwacje podłogi oraz nadkola, poszło na to 6 litrów bitexu. Zakonserwowałem też profile zamknięte. Następnie usunąłem resztki betonu z maski i na koniec polerka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Zatankowałem do pełna i umyłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Wymienione kółka na zimowe, wymienione wszystkie gumy stabilizatora, letni płyn odstawiony do piwnicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi