Wydma Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dokopałem się do garażu CCejka nawdychała się świeżego powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 -świeży olej Castrol Magnatec 5 W 40 -nowy filtr oleju -nowy filtr powietrza -nowa końcówka drążka kierowniczego prawa Dodatkowo dokopałem się dzisiaj do garażu i zagarażowałem moją Lagunkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Wymieniony płyn hamulcowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 - Wymieniony wentylator kabiny - Wymieniony łącznik stabilizatora przód prawy + lewy - Nowe klocki przód - I odłączony czujnik zapięcia pasów bo strasznie krzyczał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Megi dziś została umyta 2 razy bo jakiś baran z pługiem przejechał z dużą prędkością po osiedlu po 1szym umyciu i po jego odśnieżeniu megi wyglądała gorzej jak przed myciem oraz została nawoskowana i odkurzona wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Scenic dostał białe kierunki boczne do tego ledowe światła wsteczne, podświetlenie rejestracji + postojówki :D i nowe OC ;) Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Łysy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia92 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Megi zostala zalana olejem napedowym do pelna a jutro rusza w dluuga trase Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - Prezes Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 eh.. dziś wymiana zwrotnicy lewej w megi, dwóch sworzni i tulejek wahaczy. A na dobicie opłata OC... eh.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) A ja się zebrałem i mimo padającego deszczu Scenic został porządnie uprany z soli, piasku itd. + rzuciłem trochę wosku na niego :) Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Łysy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Naprawiłem przycisk to otwierania klapy bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Zatankowana do pełna Dodano: 02 lut 2013 - 09:30 umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wreszcie pogoda się poprawiła i można było coś podziałać. Tak więc sceniol został dokładnie umyty, alufelgi pięknie wyczyszczone. Doczekał się też renowacji kloszy reflektorów przednich. Były w fatalnym stanie (duże rysy, pajęczynki, pożółkłe). Efekt końcowy super (może nie jest idealnie, kilka rys jak się przyjrzeć dalej widać, jednak były one zbyt głębokie do całkowitego usunięcia). Ważne, że się ładnie błyszczą i nie są zżółknięte. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wyczyszczone i dokładnie odtłuszczone styki anteny CB-radia, założony kondensator na pompkę(redukcja zakłóceń CB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponton26 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 wymieniłem przepalone żaróweczki od podświetlenia nawiewów :) nawet się udało i świecą a do tego nawet niczego nie popsułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superos Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Wymieniłem wycieraczki przód i tył, ale ta tylna nie przylega do szyby tylko do połowy... Wkurza mnie to po woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi