kkrrystian Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kompletna pielęgnacja dla Mojej Megi ;p Mycie, czyszczenie kokpitu, mycie okienek i skórki :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 zakupiony tato-wóz, czyli scenic :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nadawanie w CB naprawione, po rozebraniu gruszki i pół radia winowajcą okazała się pęknięta taśma od potencjometru MIC Gain :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Sceniol zatankowany pod korek, a fura młodego dostała nowy rozrząd, paski akcesoriów, olej w silniku i skrzyni biegów, nowe filtry, nową osłonę przegubu oraz dolane do baku do połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Olej z filtrem wymieniony,przegląd wypadł śpiewająco-takie rzeczy ,działają na mnie kojąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dałem mu wolne w garażu, ale.....niestety za parę chwil musi wyjechać i spotkać się ze śniegiem. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Wymieniony olej wraz z filtrem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Wymienione gumy na końcach stabilizatora. Wkońcu cisza i spokój na dziurach... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Przyjechały felgi na lato :lol: Poza tym zacząłem wycinać półkę pod radiem pod montaż CB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 wymiana łożyska, założone światła do jazdy dziennej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Przegląd w SKP który przeszedł bez jakichkolwiek uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jodła dokarmiona benzyną i lpg :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 tato-wóz zatankowany pod korek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dałem Scenicowi 6-8tyg. spokoju ze względu na złamanie z przemieszczeniem prawej stopy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 CB Radio wreszcie zamontowane w kieszeni pod radiem. Fotki jutro bo dziś brak światła już :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi