kkrrystian Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Został wymieniony kompletny rozrząd z pompą wody, olej wraz z filtrem, filtr paliwa, filtr powietrza i kabinowy oraz poduszka dolna silnika :lol::):) A najważniejsze to ustaliłem termin na zawirusowanie Mojej Megii na czwartek godz 9 :):):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dolany płyn do spryskiwaczy :lol: Zmieniono olej silnikowy Wlano nowy płyn do wspomagania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Zamontowane:Nowa pompa wtryskowa,pompa paliwa,filtr paliwa,świece żarowe,zregenerowane wtryski.Ogółem 8tyś nie moje;(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Obydwa sceniole drugie wykąpane w aktywnej pianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Megi umyta pod ciśnieniem i nawoskowana ręcznie, wewnątrz plastyki przetarte i wypachnione waniliowym preparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ja dzis zaszalałem i zatankowałem 20 litrów benzyny :lol: to chyba przez wypłatę bo jutro ostatni to powinna być na koncie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 wczoraj, z przedniej starej wycieraczki zrobiłem nową tylną :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Zarejestrowanie nowego autka,nowe tablice z wymarzonymi numerami :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 opłukana na bezdotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 zakupiłem oponki na lato :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jak by było mało wcześniejszych wydatków to dzisiaj był wymieniony jeszcze rozrząd;(( Moja Megi rujnuje mi budżet:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Megan 1 został kompleksowo wyczyszczony w środku. Wymiana plecionki - akumulatora. Wymieniony filtr paliwa. Jutro nowe tarcze i klocki oczywiście brembo i valeo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Tatowóz zatankowany pod korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 zatankowana do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nie dziś a przez cały weekend: * Na letnie felgi nałożone opony * Grucha od CB zamontowana na stałe * Odkurzona, wypucowana wewnątrz * Naprawiony mechanizm podawania płyty w radiu CD * Przegoniona 400km w trasie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi