aston76 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Zakupione 4 felgi używane plus założone letnie kapcie do meganki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Megan2 przeszedł dziś badanie techniczne oczywiście bez żadnego problemu, sprawdzono nawet spaliny! i oczywiście wpisano przebieg. Edytowane 29 Marca 2014 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 umyta i nawoskowana, dodatkowo kontrola klimatyzacji, przy okazji u dealera objerzałem dwa focusy z 2010r to mnie tylko utwierdziło, żeby nigdy się w to dziadostwo nie pchać. Pierwszy oba nadkola zardzewiałe, nie purchel, nie delikatne ognisko, tylko na całej dlugości, głupio mi było robić zdjęcia ale tragedia, w drugim tylko purchle, mówimy o 4 letnich autach. Przy sprzedaży powinni napisać, że jest nieszkodliwy dla środowiska i ulega biodegradacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Megi umyta,odkurzona,zatankowana 1/2 baku i dostała nowe dywaniki gumowe,poprzednie dywaniki welurowe z biedronki za 25zł wytrzymały prawie rok;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jako że dzisiaj miałem wolne;D Megi została porządnie obsłużona. Na początku zamontowałem Cb radio w półkieszeni nad radiem,pod nogami w sumie też dobrze było,ale często zahaczałem wysiadając... Potem dokładnie benznyną ekstrakcyjną "zmyłem asfalt" z lakieru,wyszorowałem tapicerkę jakimś Hamron-em kupionym w Jula,ale dał radę, Megi w sumie była czysta,ale umyłem na myjni,chciałem zobaczyć efekt bez asfaltu,a na koniec wyczyściłem wszystkie plastiki W5 synthetic material care w Lidlu jest teraz na to promocja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Kilka dni temu wyczyściłem EGR, wykasowałem błędy. Jest różnica. P.S. Może ktoś pamięta rozmiar podkładki pod korek od miski olejowej? Ostatnio zapomniałem zapisać. Są różne. To nie problem. Skoczy się do sklepu, ale.....szkoda czasu na przejazdy. Chyba wezmę z 2-3 rodzaje . Oczywiście silnik 1,9 dci IphII Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAS Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Odwiedziłem ASO gdzie przywrócili obraz z kamery cofania bo nikt inny nie mógł opanować tematu. Wymieniłem olej i filtr oraz kapcie na letnie i można spokojnie smigać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziekan Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 U mnie trochę tego będzie, bo auto mam tydzień. Nowe letnie gumki Światła do jazdy dziennej LED w miejsce przeciwmgielnych Głośniczki odseparowane z przodu, skrzynka ze wzmakiem z tyłu z poprzedniego samochodu Dywaniki dedykowane i choinka zapachowa, piękna bo czarna drążki kierownicze kilka myć i tankowań wszystko w tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Megi dostała kartę ratowniczą i dywaniki poszły do prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodge66 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Założone nowe, letnie opony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 okresowy przegląd w stacji kontroli pojazdów... Megy, zdała :) a ja lżejszy o 160 zł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wymieniłem świece żarowe. Wczoraj z rana zapalił siękomunikat serwisowy "sprawdź wtryski" Po wyczytaniu w forumowych postach możliwych przyczyn padło na świece. Trafiona 1 sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 w poniedziałek viki dostanie witamine c mam nadzieje, że 180KM przekroczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wymienione: Górna poduszka silnika Podpory MC Phearsona z łożyskami lewa i prawa strona Drążek kierowniczy lewa i prawa strona i ustawienie zbieżności Dolna poduszka silnika Świece żarowe 4 szt Ciekawe na jak długo będzie to sprawne robiąc średnio 20km tys rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawior Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Montaż cb oraz naprawa klimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi