fourier Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Uszczelniona maska/komora silnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scenicpl Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Olej, wymienione wszystkie filtry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy_jerz Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 wymieniłem sworzeń wahacza. już dawno się nie natlukłem młotkim jak dzisiaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Wymieniono rozrząd, osłonę przegubu lewą przy skrzyni, wymiana koronek ABS bo zardzewiałe były oraz wymiana oleju w skrzyni. Wszystko pięknie tylko tera mam mały problem, który opisuję tutaj: http://megane.com.pl/topic/56239-spadajace-obroty-silnika-po-wymianie-rozrzadu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psotniczek1977 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Wymieniłem filtr pyłkowy i odgrzybiłem klime ultradźwiękowo i ozonem . Edytowane 18 Maja 2014 przez psotniczek1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobka01 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Moje maleństwo ostatnimi czasy zostaje dobrze dopieszczona - Nowy, kompletny rozrząd z pompą wody - Olej LiquiMoly - Olej w skrzyni biegów LiquiMoly - Wszystkie filtry Mahle/Knecht - Alufelgi 17" - Renault Nervasport Pozostało tylko dokupić opony i w trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Zamontowałem głośniki Pioneer ts g13231 na półce z tyłu.Może wiocha,ale nie miałem co zrobić z tymi głośnikami,a z tyłu w drzwiach grały fatalnie,wgl nie było ich słychać,więc poświęciłem trochę czasu na montaż.Efekt,grają bardzo dobrze nic nie charczy,grają czysto i głośno:):) Przy okazji żeby nie zakładać nowego tematu.Podczas puszczania kabla zauważyłem,że jakaś wtyczka jest odłączona(ona tak tak nie wisiała tylko ją wyciągnąłem trochę żeby fachowcy z forum widzieli o co chodzi;)) .Wie ktoś może od czego to wtyczka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Megi umyta, wysprzątana w środku, jutro jedziemy na dobicie czynnika w klimatyzacji. :) Edytowane 20 Maja 2014 przez mateuszchm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Kupiony i założony komplet nowych opon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 A ja właśnie wymieniłem mojej Medziuli kierownicę na skórkowaną . Tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Zawiozłem do ASO... Edytowane 23 Maja 2014 przez fourier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IreQ Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Ja zaczynam wymianę przewodów hamulcowych na miedziane,korektor siły hamowania został naprawiony bo nie działał(rdza). Edytowane 23 Maja 2014 przez IreQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroliq Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Uzupełniony czynnik i odgrzybiona klima, autko umyte na błysk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Wczoraj wkurzyłem się na skoki temperatury na wyświetlaczu. Pewnie znowu zwariował czujnik w lusterku, ale nie mam na podmiankę. Odpiąłem plastik. Wypiąłem kostkę. Syf był dość poważny. Zielono można powiedzieć.... Wyczyściłem, przylutowałem bolec od plastiku (niestety był urwany). To samo z drugiej strony. Wcisnąłem plastiki i tyle.Jak będzie wariować to czas na nowy czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Zielona zaprowadzona na myjnię, gdzie doprowadzili ją do porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi