Obiboc Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Umyłem paskudę, wymieniłem zderzak i reflektor oraz ter... czujnik ciśnienia klimatyzacji. Fura gra buczy i wieje chłodem miło jeździć takim samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 umyłem GT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 zalane za 50, ogarnąłem bagażnik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 wymiana oleju, wymiana filtra powietrza, wymiana wycieraczek, umyłęm szybki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wczoraj zakupiłem filtr powietrza (parflux 31zł) i filtr kabinowy (35zł). Pierwszy raz miałem wymieniać filtr powietrza i spotkała mnie niespodzianka - filtr nie był w tym miejscu w którym się spodziewałem - duże pudło obok silnika na wierzchu, ale wciśnięty prawie pod szybą :) Niestety dziś zajmę się kabinowym, bo nie chciał mi wejść bez wykręcania schowka. Poprzednim razem wszedł mi bez większych problemów.... Tym razem na pewno wykręcę schowek, przy okazji pozaglądam w kanały wentylacji. Mam nadzieję że czteropak wystarczy na zrealizowanie moich dzisiejszych planów przy aucie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Wczoraj ogarnąłem wnętrze, dzisiaj dotychczas wyprałem dywaniki welurowe... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zeskrobane trochę rudej i zrobione kilka zaprawek. Założone dymione kierunki boczne, niby niewiele a autko od razu nabrało innego wyglądu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Naprawiona klima w clio, wymyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Umyłem i sprawdziłem ciśnienie w kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zatankowałem pod korek.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 jeszcze na Sobote :) Umyłem i wypolerowałem (ok. 3,5 godz roboty), ale warto no i wysprzątałem środek..zalałem za 50zł, przestawił mi się tłumik i zaczął stukać o belke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor2502 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 dzis nic ale ... wczoraj prawie 4 godziny mycie, pastowanie, odkurzanie a do tego pranie tapicerki, wszystko środkami do renowacji renault :) było warto :) autko wyglada jak nowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Piękna pogoda była w sobotę i troszkę wolnego czasu więc umyłem odkurzyłem i nałożyłem wosk caramba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Umyłem i naniosłem dressingi na oponki i plastiki. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 W sobotę zalany pod korek, umyty oraz nawoskowany i wypolerowany. Świci się jak ... . A nie będę pisał jak co komu. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi