CAPOMAN Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 heheh to będzie długa lista: Wymieniłem/zrobiłem: olej+ filtr powietrza/ oleju płyn hamulcowy płyn w chłodnicy końcówki drążków prawe łożysko wyważyłem oponki ustawiłem zbieżność wymiana czynnika chodzącego/ nabicie klimy odgrzybianie klimy wymieniłem filtr kabinowy kupiłem wycieraczki teraz jazda to przyjemność :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 heheh to będzie długa lista:za to u mnie krótka:wymieniłem turbosprężarkę :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.m Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 zostala wymieniona rura dolotowa od filtra powietrza ( jest to polaczenie czesci od Felicji i Poloneza) i wszystko gra , a nawet lepiej sie zbiera pozdr :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 zostala wymieniona rura dolotowa od filtra powietrza ( jest to polaczenie czesci od Felicji i Poloneza) Polak potrafi :D. Ja swojej zrobiłem zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hern Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 A ja 1. wymieniłem kompletny rozrząd :D) z pompą wody 2.Pasek micro 3. łożyska Mc Persona 4. zmieniłem język komunikatów na anglikański :D) 5 filtry wszelakie 6. olej 7. płyn chłodniczy 8. nasmarowałem zameczki w drzwiach 9. umyłem i odkurzyłem w środeczku :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 zamontowane dodatkowe oświetlenie w bagażniku (bo coś ciemnawo bywało :D ) oraz w nogach kierowcy i pasażera (piękne żółto-pomarańczowe FLUXy) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 No to ja podnioslem tyl na belce w scenicu i wymienilem zaroweczki w kneflach z el.szyb :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ja jak zwykle w nocy z dnia na dzień: Wyeliminowałem stukanie z tylnego zawieszenia - powód poluzowała się górna śruba trzymająca amortyzator :-/ Ważne, że już jest w porządku, można latać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pak191 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 w koncu zrobilem pare mankamentow blacharsko lakierniczych i odebralem ja dzis z serwisu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Zakupiłem i wymieniłem wycieraczki na Bosch Aero Twin. Zobaczymy jak będą się spisywać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 wypucowane wnętrze (o zapachu lemonki) mniam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 odkurzona Megi no i wstawiona "nowa" kanapa z tyłu - fotki soon w moim wątku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Coupeta umyta, odkurzona i w ogóle posprzątana - jestem alergikiem więc muszę mieć czyściutko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 posprzątane i 4 nowe głośniki Sony z serii Xplood :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Wyprowadziłem na niedzielny spacerek bez obciążenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi