tomek42007 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 zamontowałem żaróweczki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Kupiłem aluski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 w zasadzie wczoraj, więc sumujemy z dziś wymiana gum stabilizatora, korekta drążka kierownicy (bo luz mały miał), zbieżność, wyważenie, rozrząd, nowy płyn w chłodnicy, świeżutki olej do smażenia turbinki :) ), podczepienie nowej osłony pod silnikiem, w miejsce tej, którą urwałem na leśnym dukcie. Taaa, przegląd był, jestem lżejszy finansowo i zadowolony bo pyrkaweczka się lepiej czuje. :) Dziś jeszcze ekstra mycie, odkurzanie, nowa naklejeczka: I jutro w trasę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Zatankowalem do pelna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Wymieniłem filtr przeciwpyłkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddonalt Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Zamontowałem nakładki na progi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Wymienione tarcze i klocki z przodu, wymienione zaróweczki podświetlania zegarów i wykąpanie ślicznotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaardKaa Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Umyłem szybki i zmieniłem akumulator na 50ah Banner - wcześniejszy Varta 44ah(ciut za mały, mulił przy odpalaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeedek Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ja pomalowałem zaciski i bębny i zawiozłem felgi do regeneracji I rozwaliłem miejsce na lewarek po prostu wpadł do środka, wiec następnym razem w "Co dziś zrobiłeś dla swojego autka?" napisze, że byłem na kontroli stanu podwozia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Oddałem do lakiernika. Megi będzie miała usunięte ogniska rdzy (błotniki i progi) i ślady po stłuczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Z okazji urodzin założyłem aluski do Megi :) Teraz trzeba tylko jeszcze autko umyć i będzie cacy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 kupilem dywaniki na lato do autka ;D ale narazie nie wkladam bo pogoda w kulki z nami leci heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopmax Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 wymienilem zarowke odpowiadajaca za podswietlenie temp i zegara 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A ja już przywitałem wiosnę i założyłem alumeczki 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Myjnia full wypas :P wlosk,mycie podwozie i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi