allien18 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 wymiana na zimówki 4x fulda ;-) a jaki model fuldy ? bo ja założyłem montero 3 a poza tym gumki stabilizatora wew i zew i olej w skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zarowki do swiatel tylnych. Wymiana zarowek z przodu na jakies bylejakie, bo innych nie bylo a sklepy byly zamkniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 wlałem jeszcze takie cudo na pełny bak paliwa co czyści układ paliwowy i wtryskiwacze, no i jestem pod wrażeniem bo silnik jest o wiele elastyczniejszy i lepiej się zbiera jednym słowem: POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Scenic dokładnie umyty bo już nie można było go poznać na parkingu. Teraz się grzeje w ciepłym garażu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Mam to samo co meganecoupe02, jeno nie Scenic ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Gumowe dywaniki założyłem, bo się strasznie nosi :/ a tak to chlup za drzwi i wody w aucie nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Obniżyłem belke w mojej coupe :) :) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Szczeniak dostał nowy aku. i zapala jak szalony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Meg dostała 3 nowe świece żarowe, jedna była wymieniana niecały rok temu... Jutro będzie wymiana oleju... Dzisiaj byliśmy w warsztacie, ale Panowie Mechanicy powiedzieli, że nie mają czasu, a dzwoniłem 30 minut wcześniej i powiedzieli ze mam być na 100.. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wymieniłem żarówkę w lewym reflektorze, w pracy, od strony komory silnika w 10 minut. :) Jednocześnie rozładowałem akumulator, bo zapomniałem po teście oświetlenia wyłączyć świateł (wcześniej wyłączyłem sobie funkcję automatycznych świateł). W efekcie po raz pierwszy odpalałem Renię za pomocą kabli rozruchowych. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 zatankowałem 60 literków benzynki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wymieniony kompletny rozrząd, filtr paliwa, filtr oleju, olej, klocki ham. z przodu oraz żarówka H7 z prawej strony :) . A w sobotę kupiona nóweczka akumlator Centra Futura 72A. No i kieszeń pusta a jeszcze czeka mnie ubezpieczenie przed Sylwestrem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nowy olej i komplet filtrów. Jako, że temperatura +2 to jeszcze o myjnię zahaczyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 mycie, woskowanie, odkurzanie, nowe wycieraczki a i jeszcze dolałem płyn do spryskiwaczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jak na razie Scenic odkurzony i wysprzątany, później zabieram się za coupetę - graty już wszystkie mam, tylko składać :) Na szczęście felga jest tylko delikatnie ruszona - wulkanizator powiedział, że nie ma sensu prostować bo skrzywienie jest zbyt małe 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi