19Urban94 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Umyłem z zewnątrz, jutro czeka glinkowanie, co by sie pozbyć tego "nalotu" wrzartego w lakier i sprzątanie wnętrza... Za zimno by połozyć wosk... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 samochód odebrany od mechaniora, zrobione: całe kompletne przednie zawieszenie, podpięcie pod kompa + czyszczenie błędów i egr, wymiana wszystkich filtrów, zbieżność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 wymieniłem przepalone żarówki: pozycyjną i dwie od rejestracji oraz świece w liczbie 4rech. Megi jakaś taka żwawsza ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Zmieniłem olej i filtr :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 ładuję akumulator...zdechł dziś rano :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodnik1313 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Kupiłem nowe letnie butki dla Reni z alusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1238 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Wysprzątałem w środku po poprzednich właścicielach, rodzina z dzieckiem, był syf i malaria..... 4h pracy i auto zrobiło się jakby o połowę młodsze a ja bogatszy o 13,05zł i 10 eurocentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Wymieniłem: 1. olej w silniku + filtr 2. nowe sprzęgło 3. olej w skrzyni biegów 4. łapa skrzyni z poduszką 5. końcówki drążków + gumy na wahaczach + gumy na maglownicy 6. nowe amortyzatory + nowe sprężyny (oczywiście sportowe - 40mm) 7. filtr powietrza no to tak pokrótce (chyba jeszcze łożyska były do kół ale pewności nie mam) a no i nowe koła 17" zakupione z oponkami 205/50/R17 koszt zabawy : 1320 części + 350 robocizna alusów nie liczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 zatankowałem i dolałem płynu do spryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 nakleiłem nalepki forumowe :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Ja dzisiaj: - umyłem naszą Megi - wyglinkowałem - nałożyłem wosk - nałożyłem dressing na plastiki i opony - dolałem płynu do spryskiwaczy - wziąłem do domu kołpaczki i wyczyściłem W sobotę biorę się za wnętrze Ojciec dzisiaj: - zatankował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 może nie w tak zaawansowany sposób jak Urban ale też umyłem swoją Megi się teraz odpowiednio błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Wkręciłem 133 tysiąc km i ostro przegoniłem po trasie, należało się jej po kilkuset kilometrach po warszawskich drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loka_ap Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 naklejka forumowa na tylnej szybie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi