Klocek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Niedzielne mycie i zadbanie o plastikowe listwy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 miny mieszkańców osiedla bezcenne jak zobaczyli ile się mieści do coupety :) Szkoda, że nie masz CC, wtedy byś zdjął dach - weszło by jeszcze więcej... :) Ja wczoraj swoją przeleciałem szmatką, co by kurz z niej zleciał oraz dopompowałem opony - łącznie z tą w bagażniku... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielw23 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 wymieniłem amortyzatory tylne , umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 rav85, efekt :) dla mnie to zadziwiające że woda może tak spływać :) A ja i Megane przebrnęliśmy przez przez Stację Diagnostyczną :) 2 h czekania w kolejce ludzie się zmówili czy co żeby akurat dziś tyle wiary na wieczór było.. Ale przeszło w miarę sworzeń wahacza lewego koła do wymiany i Pan się czepiał że mam ciężarówkę ale nie mam kratki trzeba było mu wytłumaczyć jak to societa wygląda we Francji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Hm oczywiście standardowo myjka :) potem uszczelniacze zaworowe , poduszka przy skrzyni , światełka postojowe ( nowe ) :) i nabyłam naklejki forum naszego i przykleiłam uf :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja zacząłem robić, ale jeszcze nie skończyłem :) Wkrótce zdradzę co się dzieje z coupetą 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zakupiłem, i założyłem nowe oponki do Coupety:) mysle ze bede zadowolony z tych opon, są to VREDESTEIN SPORTRAC 3 XL 185/60 R15:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arathron Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 wymiana zimówek na letnie które dostałem od poprzedniego właściciela - jedna z bombą więc do wymiany obydwie ;] 220zł do tylu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Kolejna kapiel myjka cisnieniowa wraz z woskowaniem na cieplo i osmotycznym szuszeniem :) No i do pelna, czyli 60,63 EUR za 53 litry po 1,144 €/l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 "Renia"dostała nowy filterek paliwa(poprzedni filtrował 4 lata i 41 tyś km,wg.poprzedniego właściciela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassan Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A ja dzis wymieniłem alternator, bo musialem, i teraz wszystko cichutko chodzi, w ogole pracy silnika nie slychac. Czysta przyjemność z jazdy i delikatny pomruk wydechu z 1.6 16V :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1238 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 wymienione poduszki silnika, zniknęło telepanie przy odpalaniu i gaszeniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Wyrwalem dodatkowa uszczelke w szklanym dachu. Moze teraz nie bedzie swiszczec przy predkosciach 130-160 km/h. Dzis jeszcze do zrobienia "tylko"900 km w wiekszosci po niemieckich autostradach wiec zobacze rezultat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm00 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 naprawione ogrzewanie tylnej szyby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 To ja napisze co robiłem od poniedziałku :) - doświetlanie zakrętów zamontowane! - włączanie świateł po zapaleniu auta - przegląd klimy - poszukiwanie felg :) Na dziś umyć auto i posprzątać w środku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi