jars Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wyczyściłem dzisiaj wszystkie kostki od czujników abs-u a okazało się, że winny był zaśniedziały bezpiecznik obok akumulatora i już wszystko pięknie lata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Autko dostało nowe smarowidło tzn świeżutkiego ELF'a 5W40. Koszt z filtrem i wymianą 107,50zł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikuta Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Moja Megi została dzisiaj dokładnie umyta nawoskowana i wypolerowana + czyszczenie wnętrza:) i mała sesja...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 właśnie skończyłem wymieniać przednie amortyzatory ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakiLuk Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jestem po wymianie rozrządu (pasek, napinacz, pompa wody), płynu chłodniczego, poduszki olejowej silnika, paska wielorowkowego i uszczelki pod czujnikiem ciśnienia klimatyzacji. Dzisiaj kupiłem 2 nowe opony uniroyal rainsport II. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wymienione 3 poduszki pod silnikiem i rolka od wspomagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Kolejny przeglad tego roku, juz drugi a kilometry dalej leca jak szalone. Wymiana paska rozrzadu, wszytskich olejow i plynow oraz filtrow. Napelnianie klimatyzacji i jak sie okazalo dalej nie chodzi, ale majster dobrze zlokalizowal problem. Padl czujnik ciesnienia w dolnej czesci klimatyzacji, zaraz kolo lamp przeciwmgielnych. Ta czesc nie psuje sie w Megane ale mi sie zepsula. Koszt zakupu od importera oryginalnego czujnika 67EUR, montaz gratis (2 min roboty). ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Umyłem brudaska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nowe klocki w coupe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fascik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Kompletne sprzątanie wnętrza (bez prania pluszaka - tapicerki) ;-) Czyszczenie plastików. Myjnia. A na koniec Renia otrzymała nowe dywaniki, bo oryginalne niestety były już w kawałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zatankowany do pelna na Shellu - i to robi roznice w spalaniu. Nawet w takich kraju jak Holandia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wyczyszczony silniczek krokowy w Scenicu. Za dostep do niego ;) ale udało się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wyczyszczone wnętrze, komora silnika + myjnia. Nowe wycieraczki założyłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Rozebrałem przednie zaciski i pomalowałem, przy okazji wyczyściłem nadkola, i wymieniałem gumę z przegubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 mogi porządnie wymyta po ostatnich ulewach, nabłyszczone oponki, oraz plastiki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi