bojanjjj Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Witam O co chodzi z tym obiegiem wewnętrznym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 O to, że może masz cały czas włączony, a na obiegu zamkniętym szybko parują szyby bo jest obracane cały czas to samo powietrze w kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 To co trzeba zrobić by ten obieg nie był zamknięty? Bo mi tez parują szyby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 To co trzeba zrobić by ten obieg nie był zamknięty?wyłączyć: przyciskiem albo pokrętłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 hehe dobre, ale tak na poważnie, wyłączenie spowoduje brak ogrzewania w kabinie a skoro robi sie pomału zima to bedzie zimno w samochodzie, co jeszcze może być przyczyną parujących szyb poza tym iż mogą być tłuste itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Od kiedy otwarcie obiegu wew. wylacza ogrzewanie? Co Ty gadasz? Ja mam uszkodzony (normalka) i z tego powodu caly czas mam otwarty (nie da sie zrobic w ogole obiegu wew. u mnie) a w aucie jak w saunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Wyłączenie obiegu zamkniętego nie powoduje (nie powinna) wyłączenia ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 bojanjjj, co ma ogrzewanie do obiegu zamkniętego? nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Powietrze i tak jest ogrzewane, roznica jest tylko taka, ze jak zamkniesz obieg, to caly czas masz to samo powietrze w aucie, a jak otworzysz to wpada do niego nowe/swierze - tez cieple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ale chyba zbytnio odchodzimy od tematu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 a jeśli mam otwarty właczony obieg(taki guzik auta ze strzałką dookoła) i nadal mi parują choć nie zawsze, jak jechałem na wakacje do ustki wyjechałem o 4 nad ranem to przez prawie cały czas parowały mi szyby nawet nawiew nie dawał rady tylko uchylenie szyby pomagało??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 To znaczy ze masz wilgoć w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 albo filtr kabinowy Ci spleśniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 czyli szukanie igły w stogu siana tak?no chyba że macie jakieś propozycje poza zmianą na inny samochód bo Ja moją Megi poprostu kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Zacznij od filtra kabinowego, zobacz czy dywaniki nie sa wilgotne itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi