Prezes Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 żadne paski gumowe nie pomogły Bo to nie mają być paski gumowe tylko takie co mają tam wtopiony taki drucik metalowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natusia Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Mnie mój samochodzik jeszcze ani razu nie kopnął :) za to mój chłopak marudzi za każdym razem, gdy wysiada z Meganki!!! Może po prostu mnie lubi, a jego nie, bo on woli stare Hondy!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Może coś w tym jest. Tylko musisz go pilnować coby nie oddał megi ;-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Co ciekawe u mnie też tak jest, jak ja wysiadam to dostaję strzała, moja kobieta nie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 żadne paski gumowe nie pomogły Bo to nie mają być paski gumowe tylko takie co mają tam wtopiony taki drucik metalowy. Prezes dobrze wiem jakie to mają być paski i takie były, Przymocowane były oba do elementów metalowych auta. Czyli tak jak powinno być i nic to nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Mnie przestała kopać, może się w końcu do mnie przekonała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zmiana ubioru z przewagą materiałów na naturalne bez syntetyków powinna również rozwiązać problem ładunków statycznych. Suche powietrze (zima i mróz, upalne suche lato to jest to ). Pasek antystatyczny łaczący metalową skorupkę naszego autka z ziemią powoduje odpływ zgromadzonych ładunków do ziemi. Warunek konieczny to połączenie z ziemią przewodnikiem ( drut, łańcuszek, napylony grafit itd). :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Panowie może poprostu Meganki wyrażają w ten sposób miłość do właścicieli:D Fakt mnie zawsze kopnie czaami mocniej, czasami słabiej. Natomiast kobietę moją nigdy - mimo iż wysiadamy razem i ona pierwsza dotknie to zawsze ja obrywam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Problem macie z butami (serio), jak powoduja przelyw ladunku miedzy samochodem a podlozem to macie potem kopniecia. Zmienic buty na lepsze I nie szurac po podlodze butami bo jonizujecie roztocza :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edmaro Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Witam a ja podepnę sie pod temat i stąd moje pytanie odnośnie paska antystatycznego gdzie zamontować aby był najbardziej skuteczny nadmieniam że posiadam megan scenic II byłbym bardzo wdzięczny za fotkę.Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) -Prezes Edytowane 24 Marca 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi